Nieuws, Kennis en Visie

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het snijvlak van het sociaal domein en informatievoorziening.

Tags: aanbesteding,inhuur ,personeel
Aanbesteding inhuur personeel en expertise gestart

Wigo4it is een Europese aanbesteding gestart voor de inhuur van extern personeel en expertise. De aanbestedingsdocumenten zijn geplaatst op Tendernet

lees meer
Tags: leefgeld,Oekraïne ,vluchtelingen
Socrates automatiseert leefgeld voor Oekraïense vluchtelingen

De afgelopen weken is er hard gewerkt om vluchtelingen uit Oekraïne met leefgeld te ondersteunen. Achter de schermen heeft Wigo4it de uitbetaling daarvan op een simpele en verantwoorde manier mogelijk gemaakt. Uitgangspunt daarbij was dat de vluchtelingen snel in hun basisbehoefte kunnen voorzien en gemeenten zijn ontzorgd in de verstrekking ervan.

lees meer
Tags: cloud,demodam,dimpact
Dimpact lid van coöperatie Wigo4it

Dimpact is toegetreden tot de coöperatie Wigo4it. De handtekening die vandaag werd gezet, onderstreept de waarde van deze samenwerking. Voor Wigo4it betekent deze uitbreiding een eerste stap naar dienstverlening voor meer gemeenten dan de grootste vier. ”Een bijzonder moment dat zowel een stap is in samenwerking als IT-innovatie”, aldus directeur Teun van der Vorm, algemeen directeur Wigo4it.

lees meer
Wigo4it in cijfers

Wist je dat onze applicatie Socrates behoort tot de top 3 grootste IT systemen van Nederland? Deze en andere 'facts en figures' staan in de infographic. Maak visueel kennis met ons en zie in een oogopslag wie we zijn en wat we doen.  

lees meer
Tags: raad van commissarissen,bestuur
Wigo4it verwelkomt raad van commissarissen

Op oudejaarsdag passeerde de notaris de statutenwijziging waarmee de governance van de coöperatie wordt aangepast.

lees meer
2e Demodam Hackaton van start

Tijdens de tweede Demodam Hackaton werken teams afgevaardigd door zowel overheidsorganisaties als bedrijfsleven aan het aanbieden van open source producten en diensten met Common Ground componenten voor gemeenten.

lees meer