Contracten getekend met nieuwe partners flexibele inhuur

De contracten zijn getekend. Wij kijken uit naar de samenwerking met LINKIT icm DiVetro, De Staffing groep, TNG Staffing en Ukomst.

Op 5 juli 2022 heeft Wigo4it met vier partijen contracten getekend voor het inhuren van externe medewerkers. De huidige raamovereenkomsten eindigden op 30 juni 2022. In maart werd daarom een openbare Europese aanbesteding uitgeschreven. Deze is gewonnen door vier partijen op drie percelen.

Nieuwe partners

De partijen met wie Wigo4it per 1 juli 2022 de raamovereenkomsten aangaat zijn:

Perceel 1: Specialistisch ICT personeel:

  • LINKIT icm DiVetro
  • De Staffing groep

Perceel 2: Voor ICT management en ICT kennis:

  • LINKIT icm DiVetro
  • TNG Staffing
  • Ukomst

Perceel 3: Voor Staffuncties:

  • De Staffing groep

Een andere manier van werken

Gelijktijdig met het wisselen van de raamovereenkomsten ontwikkelt Wigo4it zich tot een moderne Agile DevOps-organisatie. Daarin ligt de nadruk op het verder ontwikkelen van moderne technologie├źn, effici├źnte werkprocessen en autonomie. 

In deze veranderende organisatie wordt ons product Socrates, voor de inkomensvoorziening voor de grotere gemeenten van ons land doorontwikkeld tot een Cloud native SaaSoplossing. Squads (DevOps-teams) vormen het hart van de productorganisatie. 

De ontwikkeling naar deze nieuwe organisatie zorgt ervoor dat Wigo4it op een andere manier invulling geeft aan bezetting van de organisatie en daarmee van de inhuur van extern personeel; de focus ligt meer dan ooit op kwaliteit, persoonlijk leiderschap en autonoom werken.

Logo gemeente Amsterdam
Logo gemeente Rotterdam
Logo gemeente Utrecht
Logo gemeente Den Haag