Your ticket to the future

Voorbij je grenzen van vandaag ligt je potentie voor morgen

Check vacatures

Decorative
Decorative

Jij bent je eigen limiet

De grenzen van ons eigen kunnen verleggen, om impact te maken op de levens van 100.000 mensen in de bijstand. Wij gaan voor IT. Want wij geloven dat we zelf de limiet zijn in wat techniek voor mensen mogelijk maakt. Met een mix van IT-nerds en idealisten ontwikkelen wij daarom impactvolle software. Door te experimenteren en innoveren met de nieuwste (cloud) technologieën. Binnen een organisatie met veel vrijheid.  

Wie we zijn

Decorative

IT met sociale impact

Decorative

Onze opdrachtgevers zijn de 4 grootste gemeenten in Nederland. Binnen het sociaal domein zorgen zij er samen voor dat meer dan 100.000+ mensen met een (bijstands-)uitkering op tijd hun geld krijgen. Dit is belangrijk om hen uit de armoede te houden. Alles wat wij doen, heeft dus een grote sociale impact.

Check vacatures

Aligned Autonomy

Aligned Autonomy is het hart van onze cultuur. Daarin draait het om vertrouwen en autonomie. Geen top-down management. Maar persoonlijk leiderschap. En veel vrijheid om creatieve ideeën te ontwikkelen met onze Tech Radar als richting. Zo komen onze collega’s, de organisatie en de code het beste tot hun recht.

Persoonlijk leiderschap moedigt aan om uit je kaders te treden en buiten rollen te denken. Jezelf blijven uitdagen en ontwikkelen houdt je scherp en betrokken. Hoe groter het perspectief op je eigen kunnen, hoe meer waarde je toevoegt aan het team.

Naar de Tech Radar

“Het belangrijkste is de mindset! Enthousiaste, positieve drive, energie en collegialiteit. Als je daarnaast ook de juiste kennis hebt en wil leren, dan zit je bij Wigo4it op de goede plek.”

— Dian van Heijningen, productowner cloud

Decorative

DevOps teams

Decorative

Wigo4it is een kleine organisatie met grote doelen. Dit vraagt om wendbare, autonome teams, die de snel opvolgende veranderingen in het IT-domein de baas zijn. Reken bij ons dan ook niet op architecten of projectgroepen. Multidisciplinair is onze natuurlijk staat van zijn. Onze multidisciplinaire DevOps-teams schrappen alle processen en verzilveren de voordelen van werken in de cloud.

You build it, you run it

‘You build it, you run it’ is ons adagium. Wat betekent dat teams niet alleen verantwoordelijk zijn voor het creëren van code, maar ook voor de beschikbaarheid, security, monitoring en compliancy ervan. Dit zorgt voor wendbare teams. En grote betrokkenheid.


100% blameless

Binnen deze mate van verantwoordelijkheid is er volop ruimte om te falen. Alleen dan krijgt innovatie een kans. Wij staan dan ook 100% achter een mindset van blameless, gebaseerd op vertrouwen en wederzijds respect.

Decorative

Werk met betekenis

Decorative

Wij dagen je uit het elke dag beter te doen dan gisteren. Niet koste wat het kost en commercieel gedreven, maar waardegedreven. Met oog voor de planeet en onze gezamenlijke missie. 
Je past bij ons: 

  • Als je je wil inzetten voor mensen. En de wereld beter wil achterlaten.
  • Als je voortdurend nieuwe plannen hebt om functionaliteiten beter, sneller, goedkoper te maken.
  • Als je risico’s durft te nemen. En met de laatste technologieën nieuwe standaarden wil creëren.
  • Als je jezelf wil ontwikkelen. En je collega’s opzoekt om samen verder te groeien.
  • Als je nieuwsgierig bent naar wat werken in de cloud betekent voor een overheidsorganisatie van ons formaat.

Heb je talent voor IT en ben je maatschappelijk betrokken? Dan is er geen beter moment om je aan te sluiten. Wigo4it zit midden in een grootschalige vernieuwing in IT en cultuur. Met volop kansen om daarvan te leren.

Naar de vacatures

Wat we bieden

Zelf je werkweek indelen

Zelf je werkweek indelen

5 x 8 uur per week (+25 compensatie-dagen),
4 x 8 uur per week + een halve dag van 4 uur,
of 4 x 9 uur per week. Of anders. Jij kiest.

Reiskostenvergoeding of fiets

Reiskostenvergoeding of fiets

Je krijgt volledige vergoeding woon-werkverkeer bij gebruik van openbaar vervoer. Of je schaft een fiscaal voordelige fiets aan met je Individueel Keuzebudget (IKB).

Opleidingen

Opleidingen

Til je kennis en kunde naar een hoger niveau en kies regelmatig een opleiding, training of cursus die bij je past.

Lunch & Borrels

Lunch & borrels

Met vers fruit, overheerlijke koffie en horeca om de hoek. We hebben ook een actieve feestcommissie die borrels en sportactiviteiten organiseert.

Loopbaanmogelijkheden

Loopbaanmogelijkheden

Stilstand is achteruitgang. Daarom stimuleren we doorgroei in je vakgebied. Ontwikkeling in de breedte of naar een managementfunctie is ook mogelijk.

Locatie Den Haag CS

Locatie Den Haag CS

Direct naast treinstation Den Haag Centraal Station dus makkelijk bereikbaar en met moderne flexwerkplekken, stiltewerkplekken en vergaderruimtes.

Individueel keuzebudget

Individueel keuzebudget

Een deel van de arbeidsvoorwaarden kun je zelf samenstellen. Bijvoorbeeld verlofdagen bijkopen, verkopen of ruilen voor studiefaciliteiten of een fiets.

Geld

Goed salaris

Inclusief alle voordelen van de Cao gemeenten, tegemoetkoming ziektekosten en ABP pensioenregeling.

"Wij gaan voor een blameless DevOps cultuur, gebaseerd op vertrouwen en wederzijds respect. Onze filosofie is "You Build It, You Run It", waarbij de squads zelf verantwoordelijk zijn voor het creëren van de code, beschikbaarheid, security, monitoring en compliancy."

— Sabine van Rooijen, tribelead People & Excellence
Logo gemeente Amsterdam
Logo gemeente Rotterdam
Logo gemeente Utrecht
Logo gemeente Den Haag