Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het snijvlak van het sociaal domein en informatievoorziening.

Tags: agile,edison,tester,Vacature
Vacature: Agile Software Tester

Als Agile software tester ben je verantwoordelijk voor het testen van applicaties in de volle breedte. Je draagt actief bij aan het verbeteren van de testprocessen en de teststrategie. 

lees meer
Tags: partners, samenwerking, szw,participatie,schuld
De sociale dienst van de toekomst volgens Christien Bronda

Het aantal uitkeringsgerechtigden neemt niet af. Dat vraagt van Wigo4it en haar samenwerkingspartners om met elkaar na te denken over hoe de sociale dienst van de toekomst eruit ziet. Wat betekent het voor de dienstverlening? En welke andere manieren zijn er om mensen aan werk te helpen? Daarover ging Christien Bronda (SZW) met Wigo4it in gesprek. Ellen Waaijer, productrelatiemanager bij Wigo4it doet verslag.

lees meer
Tags: blog,bureaucratie,dienstverlening
Een open houding

De relatie tussen overheid en burgers is niet gelijkwaardig.
Alleen al daarom is het belangrijk dat de overheid burgers vanuit een
open houding behandelt. Zeker als het gaat om mensen in stressvolle
situaties.

lees meer
Tags: blog,ibestuur
Waarom blogt directeur Wigo4it Larissa Zegveld op i-bestuur?

"Mijn gedachten en idee├źn deel ik, omdat ik het belangrijk vind dat we van elkaar weten wat we doen en daardoor dingen samen kunnen aanpakken. Mijn uitgangspunt is een samenleving waarin mensen zelf hun verantwoordelijkheid kunnen nemen voor welzijn en gezondheid en een overheid die de burger centraal stelt. Dat vraagt om een vellige en berouwbare overheid. Belemmeringen op weg daar naar toe stel ik aan de kaak."

lees meer
Tags: Bestuur,burger ,mens centraal,ontmoetingsplein,samenwerking
We bouwen voort op 2017

"Het enige wat uiteindelijk telt is dat we producten opleveren waar de burger beter van wordt en waar de medewerker vrolijk van wordt".

lees meer
Tags: blog,ibestuur,it,jargon,onderzoek
Verhullende taal

Elk vakgebied kent zijn eigen jargon, dus ook de IT-wereld. Dat is op zich niet verkeerd. Behalve wanneer dat jargon opzettelijk wordt gebruikt om de waarheid te verhullen.

lees meer