Nieuws, Kennis en Visie

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het snijvlak van het sociaal domein en informatievoorziening.

Tags: cloud,kennis

De eerste stappen richting de cloud

Dian op de werkvloer

Onze partner Linkit organiseert regelmatig evenementen om kennis te delen over IT onderwerpen. Op 1 november vindt een kennissessie plaats met als thema 'De eerste stappen richting de cloud'. Tijdens deze sessie vertelt Wigo4it PO Dian van Heijningen over de weg die Wigo4it heeft afgelegd. Waar staan we nu en hoe pak je zo'n transformatie aan? Meld je aan op de website van Linkit om de sessie bij te wonen. Linkit over de kennissessie:

Je wil een transformatie aangaan, een transformatie naar de cloud. Als je alle technische kennis in huis hebt kun je aan de slag, toch?

Je zou het misschien niet denken, maar tijdens deze transformatie is de techniek maar een klein onderdeel van het geheel. Hoewel de technologie absoluut onmisbaar is, is het traject wat eraan voorafgaat nog veel belangrijker.

Wat is dan het grootste deel van de transformatie? Dat zijn de mensen, het proces, het neerzetten van een visie en deze nastreven.

Tijdens het event hebben we twee experts in ons midden; Dian van Heijningen en Gorden Blom. Beiden delen ze hun eigen ervaringen en bevindingen op gebied van deze transformatie.

Programma
15.30 Inloop
15.35 Eerste talk - Dian van Heijningen
16.00 Tweede talk - Gorden Blom
16.25 Vraag maar raak!
16.45 Tot de volgende keer

Meld je aan op de website van Linkit om de sessie bij te wonen.

terug naar overzicht
Gerelateerd Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het snijvlak van het sociaal domein en informatievoorziening.

Tags: azure,cloud,devops ,self-service
Dutch Azure Meetup op bezoek bij Wigo4it

Hoe DevOps teams excelleren met self-service op Azure en Kubernetes. Tijdens de meetup vertelden wij hoe wij gebruik maken van de Public Cloud terwijl we ook voldoen aan strenge privacywetgeving. Ook was er een deepdive voor de technische details.

lees meer
Tags: cloud,cloud,cloud computing,digitale transformatie,self-service
Toekomstbestendige uitvoering in de cloud

In het novembernummer van Publiek denken is in een tweeluik te lezen hoe Wigo4it de menselijke maat en innovatie met elkaar verenigt. In deel 2: 'Toekomstbestendige uitvoering in de cloud', het interview met Jean Paul van der Ham (Tech lead) en Dian van Heijningen (PO cloud).

lees meer
Tags: cloud,gemeenten ,socrates
Waarom Cloud een key focus is bij Wigo4it

Steeds vaker maken consumenten en organisaties gebruik van cloud computing. Ook bij gemeenten is het onderwerp actueel.

lees meer