De eerste stappen richting de cloud

Kom naar de kennissessie van onze partner Linkit en hoor hoe Wigo4it de transformatie naar de cloud heeft aangepakt. 

Onze partner Linkit organiseert regelmatig evenementen om kennis te delen over IT onderwerpen. Op 1 november vindt een kennissessie plaats met als thema 'De eerste stappen richting de cloud'. Tijdens deze sessie vertelt Wigo4it PO Dian van Heijningen over de weg die Wigo4it heeft afgelegd. Waar staan we nu en hoe pak je zo'n transformatie aan? Meld je aan op de website van Linkit om de sessie bij te wonen. Linkit over de kennissessie:

Je wil een transformatie aangaan, een transformatie naar de cloud. Als je alle technische kennis in huis hebt kun je aan de slag, toch?

Je zou het misschien niet denken, maar tijdens deze transformatie is de techniek maar een klein onderdeel van het geheel. Hoewel de technologie absoluut onmisbaar is, is het traject wat eraan voorafgaat nog veel belangrijker.

Wat is dan het grootste deel van de transformatie? Dat zijn de mensen, het proces, het neerzetten van een visie en deze nastreven.

Tijdens het event hebben we twee experts in ons midden; Dian van Heijningen en Gorden Blom. Beiden delen ze hun eigen ervaringen en bevindingen op gebied van deze transformatie.

Programma
15.30 Inloop
15.35 Eerste talk - Dian van Heijningen
16.00 Tweede talk - Gorden Blom
16.25 Vraag maar raak!
16.45 Tot de volgende keer

Meld je aan op de website van Linkit om de sessie bij te wonen.

Logo gemeente Amsterdam
Logo gemeente Rotterdam
Logo gemeente Utrecht
Logo gemeente Den Haag