Ons nieuwe adres

Op 11 januari 2023 openen we de deuren van ons nieuwe pand in business center New Babylon. Een nieuw jaar, een frisse start met nieuwe doelen en ambities.

Na tien jaar vol mooie herinneringen in ons huidige kantoorpand Stichthage, heeft Wigo4it op donderdag 8 december officieel afscheid genomen van haar vertrouwde kantoor. 

Het kantoor in Stichthage, waar Wigo4it ooit begon op de 5e verdieping en later uitbreidden naar de 6e en zelfs tijdelijk naar de 11e, heeft zich flexibel aangepast aan onze behoeften door de jaren heen. Nu is het tijd voor een nieuwe fase. 

New Babylon, nieuw begin

Met ingang van donderdag 11 januari 2023 openen we de deuren van ons nieuwe pand in business center New Babylon. Dit kantoor is zo ingericht dat de squads centraal staan en van alle gemakken zijn voorzien om hybride te werken. In het midden van de vloer wordt 'Cafe Socrates' geopend waar we elkaar en ons netwerk ontmoeten en kennisdelen. 

Ons nieuwe adres

We starten het nieuwe jaar in New Babylon. Dat is slechts 100 meter van ons huidige kantoor en Den Haag CS. Ons nieuwe adres is:

Anna van Buerenplein 40 C 2595 DA Den Haag.

Leveranciers zijn welkom in New Babylon vanaf 2 januari 2024. Bezoekers zijn welkom vanaf maandag 15 januari 2024.

In de tussentijd werkt heel Wigo4it vanuit huis hard door aan de afronding van onze reis naar de cloud.

Tot in het nieuwe jaar, tot in New Babylon!

Logo gemeente Amsterdam
Logo gemeente Rotterdam
Logo gemeente Utrecht
Logo gemeente Den Haag