Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het snijvlak van het sociaal domein en informatievoorziening.

Tags: burger centraal,digitaal ontmoetingsplein,gemeentelijke dienstverlening ,werk en inkomen
Digitaal ontmoetingsplein

Stel je voor: op een digitaal ontmoetingsplein vinden burgers, overheden én marktpartijen elkaar voor álles wat we nodig hebben, delen informatie en
voorzieningen en zorgen samen voor meer zelfredzaamheid.

lees meer
Tags: Actueel
Hoe gaat Wigo4it om met datacenterbeheer

In de beginjaren van Wigo4it deden we ons datacenterbeheer zelf. In 2014 was het tijd voor een professionaliseringsslag. Sindsdien werken we samen met een professioneel datacenter. Lees er meer over in deze Referentiecase van Dataplace.

lees meer
Tags: blog,burger ,ibestuur
Een digitaal ontmoetingsplein

Blog Larissa Zegveld op iBestuur: We gaan van het ontwikkelen van IT voor de overheid naar het ontwikkelen van IT voor de samenleving. Naar een digitaal ontmoetingsplein, met informatie die mensen helpt om zelfredzaam te zijn.

lees meer
Tags: evenement,jubileum,viering
Wigo4it viert tiende verjaardag

Op 7 september is het precies tien jaar geleden dat Wigo4it – tijdens een feestelijke aftrap in Rotterdam – officieel werd opgericht. Twee van de betrokkenen van het eerste uur, toenmalig directeur SZW Rotterdam Mart Toet en Frank Dorsman, in die tijd adviseur in Den Haag, kijken terug op een mooie, maar spannende tijd.

lees meer
Tags: blog,taaleis,verbinding uitvoering en beleid
Blog Larissa Zegveld over verbinding uitvoering en beleid

Larissa Zegveld heeft op iBestuur online haar eerste blog geschreven in haar nieuwe rol als directeur Wigo4it ‘Verzanden in vinkjes’.

lees meer
Tags: congres,evenement,jubileum,viering
Congres ‘Hack to the future’

In september bestaat Wigo4it 10 jaar! Dat vieren we op 26 september met een congres 'Hack to the future'. In één middag krijgen de genodigden uit het sociaal domein handvatten mee tijdens verschillende workshops over oa.: privacy, gemeentelijke samenwerking, datagedreven sturing, het burgerperspectief en de laatste ontwikkelingen van de Participatiewet.

lees meer