Overheid saai?

Wij genieten na van Techorama! Dank voor alle vragen, aandacht en jullie interesse. Hierbij links naar de presentatie en duurzame tips voor IT'ers

Download de presentatie

Vind je de overheid saai? Wij zijn een van de eerste overheidsinstanties die met succes een van de grootste applicaties in Nederland, inclusief gevoelige data, volledig in de publieke cloud draait. Onze squads zijn echt end-to-end verantwoordelijk en wij hebben straks geen eigen datacenters meer. Wat het nog interessanter maakt, is dat we dit zonder architecten doen, op basis van DevOps-principes. Benieuwd naar hoe we dit hebben bereikt? Ontdek het antwoord op onze stand of tijdens de sessie.

Dian en Jean-Paul gaven dinsdag 10 oktober een kijkje in onze keuken.

Download de presentatie

GreenOps

5 Duurzame tips voor IT'ers

Hoe pas je als IT Engineer duurzaamheid toe in je dagelijkse werk? Wij hebben vijf makkelijke tips op een rij gezet waar je vandaag nog mee aan de slag kan:

  • Orphaned Resources: Identificeer en verwijder ongebruikte resources.
  • Overprovisioning: Voorkom dat servers onnodig draaien.
  • Auto-shutdown: Schakel machines in het weekend uit om energie en kosten te besparen.
  • Duurzame Software Training: Maak gebruik van beschikbare e-learnings.
  • FinOps vs GreenOps: Begrijp het verschil en optimaliseer beiden.

Lees alle tips

Decorative

IT met sociale impact

Decorative

Onze opdrachtgevers zijn de 4 grootste gemeenten in Nederland. Binnen het sociaal domein zorgen zij er samen voor dat meer dan 100.000+ mensen met een (bijstands-)uitkering op tijd hun geld krijgen. Dit is belangrijk om hen uit de armoede te houden. Alles wat wij doen, heeft dus een grote sociale impact.

Check vacatures

Aligned Autonomy

Aligned Autonomy is het hart van onze cultuur. Daarin draait het om vertrouwen en autonomie. Geen top-down management. Maar persoonlijk leiderschap. En veel vrijheid om creatieve ideeën te ontwikkelen met onze Tech Radar als richting. Zo komen onze collega’s, de organisatie en de code het beste tot hun recht.

Persoonlijk leiderschap moedigt aan om uit je kaders te treden en buiten rollen te denken. Jezelf blijven uitdagen en ontwikkelen houdt je scherp en betrokken. Hoe groter het perspectief op je eigen kunnen, hoe meer waarde je toevoegt aan het team.

Naar de Tech Radar

Benieuwd of Wigo4it bij jou past?

Kom in contact met Peoplemanager Frank

 
🤳Stuur een whatsapp bericht 

Logo gemeente Amsterdam
Logo gemeente Rotterdam
Logo gemeente Utrecht
Logo gemeente Den Haag