Downloads

Inkoopvoorwaarden

Wigo4it hanteert twee varianten als algemene inkoopvoorwaarden. De eerste variant: Algemene voorwaarden van Wigo4it voor ICT gerelateerde leveringen en diensten, is hieronder te downloaden via de button download. Deze is van toepassing voor alle ICT gerelateerde inkoop, zoals leveringen van hardware, onderhoud, software(ontwikkeling) en bijbehorende diensten.

Download

Inkoopvoorwaarden II

De tweede variant: Algemene voorwaarden van Wigo4it voor leveringen en diensten, is van toepassing op alle overige generieke opdrachten voor leveringen van goederen of niet ICT-gerelateerde overeenkomsten waarbij Wigo4it opdracht geeft tot het verrichten van diensten.

Download

Elementenkaart Wijzigingen WWB

Per 1 januari 2015 gaat de wetgeving rond werk en inkomen op de schop. Dan wordt onder andere de Participatiewet van kracht en verdwijnt de Bijstandswet. Voor Wigo4it en de vier grote gemeenten bracht de Argumentenfabriek in kaart wat deze wijzigingen voor gemeenten betekenen. Op basis van deze kaart is duidelijk waar gemeenten mee aan de slag moeten om tijdig klaar te zijn voor de nieuwe wetgeving per 1 januari 2015.

Download