Vacature medewerker Financiën & Control

Denk jij in cijfers in plaats van in woorden?  Bekijk hier alvast de vacature voor op dit moment nog niet op onze website beschikbaar, enkel voor medewerkers van Wigo4it en de G4.

Denk jij in cijfers in plaats van in woorden?

Zijn jouw inzichten en ideeën tactisch genoeg om ook daadwerkelijk effectief te handelen in onze financiële boekhouding en F&C producten en processen? Let's talk numbers.

Waarom wij jou graag aan ons team toevoegen?

Wigo4it is het samenwerkingsverband van de sociale diensten van de vier grote gemeenten van Nederland. Met onze producten en diensten automatiseren en digitaliseren we de werkprocessen van gemeenteambtenaren én ondersteunen we burgers die afhankelijk zijn van de overheid. Dat doen wij door slimme en moderne oplossingen te ontwerpen, ontwikkelen en beheren. Lees meer over ons.

Onze Financiën & Control-diensten en processen zijn essentieel voor Wigo4it , maar hebben ook een korte doorlooptijd. Jij adviseert en ondersteunt de afdeling Financiën & Control bij reguliere, specifieke en niet-reguliere vraagstukken. Samen realiseren we een maximale verbinding tussen de strategische en tactische doelstellingen van de directie en de beschikbaar gestelde financiële middelen van de gemeenten.

Hoe realiseer jij succesvol die verbinding?

Je verzorgt onze financiële boekhouding, voert financiële taken uit, onderhoudt ons tijdschrijfsysteem en gaat aan de slag met wettelijke producten die aansluiten op onze P&C-acties en G4-wensen voor sturing en beheersing. Ook geef je heldere financiële rapportages en beschik je over de communicatie skills om managers mee te nemen in je advies. Daarnaast geef je hen de tools in handen om zelf te sturen op hun resultaten. Belangrijk hierbij is dat alle gegevens aansluiten op één bron.

Jij maakt jezelf onmisbaar door het:

Als financieel professional doe je meer dan adviseren en ondersteunen: je zet jouw kennis en expertise ook in voor het ontwikkelen van verschillende nieuwe instrumenten.

Klopt jouw berekening altijd?

Het kloppende hart van onze financiële administratie word je niet zomaar. Jij weet dat kennis van wet- en regelgeving omtrent jaarrekeningrecht onmisbaar is, evenals een slimme kijk op administratieve processen, procedures, methoden en technieken. Resultaat staat voorop en afspraak is afspraak. Je zorgt ervoor dat deze altijd worden nagekomen. Je bent collegiaal, ondernemend en toont initiatief en weet op een flexibele manier te schakelen tussen je taken en met verschillende type mensen. 

Hier laat jij zien wat je waard bent

De afdeling Financiën & Control vormt samen met onze systemen de basis voor een kwalitatief goede administratie. Op deze afdeling werken wij met man en macht om processen te verbeteren die onze organisatie sturen en beheersen. We adviseren en ondersteunen de directeur en het management bij de ontwikkeling en beheer van het financiële beleid en op financieel-economisch terrein en bedrijfsvoering.

Salaris: Een salaris, afhankelijk van je kennis en werkervaring tot een maximum van €3.805,- (schaal 9) bij een 36-urige werkweek. Bekijk wat Wigo4it nog meer biedt als werkgever.

Solliciteren:

Laat jij je niet intimideren door cijfers en weet je onze financiële vraagstukken op te lossen? Laat ons weten wie jij bent: mail je cv en voortvarende motivatiebrief tot uiterlijk 28 maart 2018 naar peno@wigo4it.nl. Voor meer informatie over de functie, kun je contact opnemen met Nynke Monkelbaan, Business Controller op telefoonnummer 06-82 74 63 65.

Werken bij Wigo4it

Bekijk onderstaand filmpje en ontdek wat het werken bij Wigo4it inhoudt op onze website.