Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkeling op het snijvlak van ICT en het sociaal domein. Lees het actuele nieuws over de samenwerking in deze nieuwsbrief voor gemeenten.

Nieuwsbrief Juli 2018

In deze editie:

  1. In gesprek over dienstverlening
  2. Sorayda Mora (Amsterdam) nieuwe PO
  3. Ambassadeur voor digivaardigheid 
  4. Een andere mindset over het delen van data.

Dienstverlening van de toekomst

Hoe ziet onze dienstverlening er in de toekomst uit? De uitnodiging om ideeën hierover te delen werd goed ontvangen. Een aantal directeuren Dienstverlening, en directeuren Inkomen kwamen op 26 juni bij Wigo4it bij elkaar. Ook de directeuren en medewerkers van partnerorganisaties VNG Realisatie, GBI , Dimpact waren erbij.

Lees over deze ontmoeting


Sorayda Mora nieuwe PO

PPI heeft een nieuwe Product Owner Inkomen. Vanaf 1 augustus mag Sorayda Mora de verbinding leggen tussen de vraag vanuit de vier grote steden en de bouwers van de applicatie Edison. “Ik hoop nóg meer afstemming te bereiken tussen de business en ICT.” 

Leer Sorayda kennen


Ambassadeur voor digivaardigheid

Digitalisering is best een groot thema. En digitalisering is leuk, interessant en boeiend, maar voor de niet-zo-digivaardigen onder ons niet altijd een haalbare opdracht om aan mee te doen. Directeur Larissa Zegveld richt zich, als ambassadeur van zowel Gebruiker Centraal als oefenen.nl, op deze doelgroep. 

Lees verder 


Een andere mindset over het delen van data

Het wordt tijd voor een andere mindset als het gaat over eigendom en beheer van gegevens. Alleen dan kunnen we de overheidsdienstverlening verbeteren en de burger echt centraal stellen, schrijft Maurits Gortemaker in een artikel op de website van iBestuur. 


Lees het artikel

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je je aan- of afmelden voor deze nieuwsbrief? Of ken je een collega die de nieuwsbrief ook zou willen lezen? Stuur dan een mail met het adres naar communicatie@wigo4it.nl.