Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkeling op het snijvlak van ICT en het sociaal domein. Lees het actuele nieuws over de samenwerking in deze nieuwsbrief voor gemeenten.

Nieuwsbrief Oktober 2018

In deze editie:

  1. Interview Judith Duveen, directeur Werk Amsterdam
  2. Een nieuwe fase voor Edison & Socrates
  3. Team bouwt mee aan prototype op Fieldlab Dienstverlening
  4. Wigo4it lid van Dutch Innovation Community

Interview Judith Duveen, directeur Werk

Sinds januari van dit jaar is Judith Duveen directeur Werk bij de gemeente Amsterdam. Ook maakt zij sindsdien deel uit van het bestuur van Wigo4it. Wat hoopt zij in het bestuur te bereiken? “Samenwerking is geen doel op zich; alles draait om betere dienstverlening aan onze inwoners.

Lees het hele interview

Een nieuwe fase

Maandag 1 oktober was voor Wigo4it een bijzondere dag. We luidden een nieuwe fase in met twee mijlpalen tegelijk: het innovatieprogramma is onderdeel geworden van Wigo4it én we nemen een nieuwe verdieping in gebruik.

Lees het hele artikel


Prototype gebouwd op Fieldlab Dienstverlening

Samen werken aan één overheid: onder die noemer vond van 24 tot en met 28 september het fieldlab Dienstverlening plaats in Zwolle. Een team van Wigo4it bouwde mee aan een prototype tijdens dit Fieldlab.

Lees het hele verslag


Wigo4it lid van Dutch Innovation Community

Sinds 1 augustus is Wigo4it onderdeel van de Dutch Innovation Community. In deze community zijn ict'ers en innovators uit Zuid-Holland verenigd. Het doel is kennisuitwisseling, zowel tussen bedrijven, als met de IT studenten van de Haage Hogeschool.

Lees verder

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je je aan- of afmelden voor deze nieuwsbrief? Of ken je een collega die de nieuwsbrief ook zou willen lezen? Stuur dan een mail met het adres naar communicatie@wigo4it.nl.