Nieuws, Kennis en Visie

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het snijvlak van het sociaal domein en informatievoorziening.

Wigo4it zoekt nieuwe medewerkers

De komende tijd komen er meerdere functies beschikbaar bij Wigo4it. Met de werving van interne medewerkers voor vaste functies en sleutelposities zorgen we voor kennisborging voor de langere termijn.

Zoek jij dus een vaste baan op het snijvlak van IT en het sociaal domein? En wil je werken in een dynamische omgeving, met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden en ruime loopbaanmogelijkheden? Bekijk dan het overzicht en houd onze social media in de gaten. De eerste vacatures worden vandaag gepubliceerd, de komende weken volgt de rest.

Wil je meer weten over het werken bij Wigo4it? Neem dan een kijkje op de pagina: Werken bij Wigo4it. Daar vind je onder andere verhalen van medewerkers en meer over onze arbeidsvoorwaarden.

Enthousiast? Solliciteer Direct

Ken of ben jij degene die wij zoeken voor een van deze leuke functies in onze vooruitstrevende organisatie? Reageer dan snel door je CV en motivatie te sturen via de vacaturepagina, neem contact op met Robert Tichelaar via 030-2650265 robert.tichelaar@linkit.nl of deel de vacature in jouw eigen netwerk.

terug naar overzicht