Nieuws, Kennis en Visie

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het snijvlak van het sociaal domein en informatievoorziening.

Wigo4it verhuist

Op 1 oktober verruilen wij ons pand aan de Fruitweg voor Stichthage, het kantoorgebouw boven Den Haag CS. Bovenop dit knooppunt van bus, tram en trein én dicht in de buurt van het centrum van Den Haag, is dit een levendige plek om te werken en zijn we bovendien goed bereikbaar.


Met dit centraal gelegen kantoor zijn we goed bereikbaar voor onze klanten in de vier grote steden Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht. Vanuit de bus, tram of trein loop je zo, via de geheel vernieuwde OV-terminal naar de ingang van het kantoorcomplex.

Aantrekkelijke werkomgeving
Onze etage is voorzien van een stoere en moderne uitstraling. Het betonnen plafond en lichte vloerbedekking worden afgewisseld met gekleurde overlegruimtes. De verdieping is verder zo ingericht dat je de mogelijkheid hebt om op verschillende soorten werkplekken aan de slag te gaan. Dit is een onderdeel van het flexibele werkplekconcept dat als basis heeft dat medewerkers van Wigo4it niet meer gebonden zijn aan één vaste werkplek, maar ook thuis en onderweg kunnen werken.

Een leuke werkomgeving en de mogelijkheid om flexibel te werken vinden we belangrijk. Geïnspireerd door positieve ervaringen uit de praktijk zijn we ervan overtuigd dat dit onze ambitie ondersteunt om een klantgerichte, efficiënte en innovatieve ICT-partner voor de G4 te zijn.

Een nieuw adres!
Al het hele jaar werken we met z’n allen naar deze grote dag toe. Op 1 oktober is het zover. Je kunt ons vanaf dan bezoeken op het volgende adres:

Koningin Julianaplein 10
2595 AA Den Haag

Overige gegevens blijven gelijk:
Postbus 64854
2506 CG Den Haag
T 088 - 9446500
F 088 - 9446599

terug naar overzicht