Nieuws, Kennis en Visie

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het snijvlak van het sociaal domein en informatievoorziening.

Wigo4it tijdens BizTalk Congres van Motion10

Het BizTalk Congres is hét jaarlijkse ijkpunt voor alle best practices, showcases en inspirerende presentaties rondom Microsoft BizTalk Server. Motion10 is de eventorganisator.

Kennis delen en best practices
Kort geleden kwam de nieuwste versie BizTalk 2013 uit. Het integratieplatform vraagt om heldere keuzes bij de implementatie, toepassing en beheer. Nog niet iedereen is op de hoogte van de best practices.

Logo Motion10Wat is nu daadwerkelijk de 'business value' voor de organisatie? En hoe ga je om met integration governance? Er zijn voldoende succesverhalen waar anderen van kunnen leren. Om deze reden wordt de eerste editie van het BizTalk Congres georganiseerd. Met dit congres wil Motion10 organisaties helpen om BizTalk beter te begrijpen en succesvol in te zetten.

Inhoud BizTalk Congres
Het programma bestaat uit keynote sessies en parallel sessies met erkende sprekers. De presentaties worden verzorgd door eindgebruikers van BizTalk; grote ondernemingen die jarenlang ervaring hebben met integratie.

Peter Jan Thierry
Eén daarvan is Peter Jan Thierry, Manager Ontwikkeling bij Wigo4it. Tijdens zijn sessie vertelt hij meer over de uitdagingen bij Wigo4it. De bestaande functionaliteiten van de elektronische dienstverlening moet blijven werken, maar wel via nieuwe kanalen zoals portals, tablets en smartphones. Informatie moet, via integratie, op een gebruiksvriendelijke manier beschikbaar worden gesteld.

Daarnaast werkt Wigo4it steeds meer samen met ketenpartijen als UWV, Inlichtingen Bureau en andere diensten van de G4 zoals het GBA. Peter Jan Thierry, vertelt hoe BizTalk Server hem helpt deze uitdagingen te realiseren.

Bron: Motion10 organiseert nationale BizTalk Congres.

Meer informatie

terug naar overzicht