Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het snijvlak van het sociaal domein en informatievoorziening.

Tags: Domein Zorg,Onderscheiding

Wigo4it neemt Groene Vink in ontvangst

Gisterenmiddag nam Wigo4it de groene vink in ontvangst, uitgereikt door het Zorginstituut Nederland. Wigo4it ontvangt deze erkenning omdat de software die is opgeleverd voor het project Zorg voldoet aan de nieuwste standaard van informatie-uitwisseling. Hiermee dragen wij bij aan betere informatievoorziening en lagere administratieve lasten in de zorg.

Kwaliteitsborging

De Groene Vink is een kwaliteitsborging van Zorginstituut Nederland voor softwareleveranciers die werken met iStandaarden. Het geeft de zekerheid dat de berichten die binnen hun softwaresysteem gegenereerd worden, in orde zijn. Vanaf 1 januari 2016 zijn nieuwe versies van de iStandaarden gebruikt binnen WMO en Jeugdwet. 

Kunstwerk

De uitreiking vond plaats bij PsyQ in Den Haag. Tijdens de bijeenkomst kwamen onder andere Arnold Moerkamp (voorzitter Raad van Bestuur Zorginstituut Nederland) en Jan Vermeer (directeur Maatschappelijke Ondersteuning van VWS) aan het woord. Medewerkers van Lievegoed, houtwerkplaats Borgstichting, hebben dit jaar het kunstwerk voor de Groene Vink ontworpen en gemaakt.

 Giuseppe Cascino (productrelatiemanager Wigo4it, links op de foto) en Jan van Broekhoven (informatieanalist Wigo4it) namen het kunstwerk in ontvangst.

Hessel Westera (adjunct directeur Wigo4it) is trots: ‚ÄúSamen met de gemeenten is de afgelopen periode hard gewerkt om deze nieuwe standaarden in het berichtverkeer te implementeren. Mooi op deze manier waardering te krijgen voor de bijdrage die we leveren aan een goede uitvoering van de WMO en de Jeugdwet."

Voor meer informatie:

Bekijk de website van iStandaarden

 

terug naar overzicht
Gerelateerd Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het snijvlak van het sociaal domein en informatievoorziening.

Tags: groene vink, iStandaarden,Domein Zorg,Onderscheiding
Wigo4it neemt Groene Vink in ontvangst

Wigo4it ontvangt deze erkenning omdat de software die is opgeleverd voor het project Zorg voldoet aan de nieuwste standaard van informatie-uitwisseling.

lees meer
Tags: Actueel,Onderscheiding
Vernieuwde serviceafspraken getekend

Op vrijdag 8 april is de nieuwe Service Level Agreement (SLA) getekend door de bestuurders van de G4 en Wigo4it. In deze overeenkomst zijn nieuwe en uitgebreidere afspraken opgenomen.

lees meer
Tags: Actueel,Onderscheiding
Wigo4it behaalt Groene Vink voor iStandaarden

Wigo4it voldoet aan nieuwe standaard voor berichten Wmo en Jeugdwet. De Groene Vink is een kwaliteitsborging voor softwareleveranciers die werken met iStandaarden.

lees meer