Nieuws, Kennis en Visie

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het snijvlak van het sociaal domein en informatievoorziening.

Tags: domein zorg,standaardisering

Wigo4it neemt Groene Vink in ontvangst

Donderdag 9 maart nam Wigo4it voor de tweede achtereenvolgende keer de groene vink in ontvangst, uitgereikt door het Zorginstituut Nederland. Wigo4it ontvangt deze erkenning omdat de software die is opgeleverd voor het project Zorg voldoet aan de nieuwste standaard van informatie-uitwisseling. Hiermee dragen wij bij aan betere informatievoorziening en lagere administratieve lasten in de zorg (WMO en Jeugdwet).

Kwaliteitsborging

De Groene Vink is een kwaliteitsborging van Zorginstituut Nederland voor softwareleveranciers die werken met iStandaarden. Het geeft de zekerheid dat de berichten die binnen hun softwaresysteem gegenereerd worden, in orde zijn.

Kunstwerk

De feestelijke uitreiking vond plaats bij echtWaar in Utrecht. Stichting echtWaar is een werkplaats keramiek en textiel voor mensen met een arbeidsbeperking. Een medewerker van deze stichting heeft het Groene Vink kunstwerk van dit jaar gemaakt.

Trots

Marlies Herrebout (productowner Wigo4it) en Jan van Broekhoven (ketenmanager Wigo4it) namen het kunstwerk in ontvangst. Marlies: "De afgelopen maanden hebben de scrumteams van domein Zorg samen met de gemeenten hard gewerkt om het berichtenverkeer tussen gemeenten en zorgaanbieders weer aan de nieuwe standaard 2.1 te laten voldoen. Het behalen van de Groene Vink is een mooi resultaat waar we trots op zijn!"

Lees het bericht op de website van Zorginstituut Nederland

terug naar overzicht
Gerelateerd Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het snijvlak van het sociaal domein en informatievoorziening.

Tags: jeugdzorg,domein zorg,standaardisering,wmo
Wigo4it neemt Groene Vink in ontvangst

Wigo4it nam voor de derde keer op rij de Groene Vink voor iStandaarden in ontvangst.

lees meer
Tags: domein zorg
Wigo4it neemt Groene Vink in ontvangst

Gisterenmiddag nam Wigo4it de Groene Vink in ontvangst, uitgereikt door het Zorginstituut Nederland.

lees meer