Nieuws, Kennis en Visie

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het snijvlak van het sociaal domein en informatievoorziening.

Interieur Wigo4it in The Other Office

Het interieur van Wigo4it, dat is ontworpen door Zenber architecten, staat in een bijzondere uitgave van het internationale designmagazine FRAME. De publicatie is genaamd: 'The Other Office 2, Creative Workspace Design' en toont diverse innovatieve werkplekken. Het interieurontwerp van Wigo4it staat tussen 79 andere voorbeelden van over de gehele wereld.

Samenwerken en verbinden

Als rode draad door alle casestudies, loopt de manier waarop een kantoorinterieur het samenwerken en onderlinge verbinding ondersteunt. In het geval van Wigo4it faciliteert de inrichting van het pand een nieuwe manier van werken. Hierop zijn wij overgegaan bij de verhuizing op 30 september 2013. Sindsdien werkt Wigo4it volgens het principe van flexibel werken waarbij de nadruk ligt op openheid, contact en ontmoeten. Zowel tussen afdelingen en teams, als met onze klanten.

Ontmoetingsplek

Het kantoor van Wigo4it is gelegen bovenop Den Haag Centraal en gemakkelijk te bereiken voor onze klanten van de G4. Het is de perfecte ontmoetingsplek om op verschillende manier te werken: van gezamenlijk aan een tafel tot geconcentreerd in een van de rustiger gelegen ruimtes. Deze uitgangspunten zie je duidelijk terug in het ontwerp van Zenber.

Lees verder:

terug naar overzicht