Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het snijvlak van het sociaal domein en informatievoorziening.

Tags: Actueel,Coöperatie

Wigo4it in het magazine van NCR

NCR, de vereniging van en voor coöperaties in Nederland schrijft in haar magazine 'Coöperatie' over Wigo4it. In het artikel aandacht voor het doel, de organisatie en het eigenaarschap van overheidscoöperaties Dimpact, ParkeerService en Wigo4it. 

Over het magazine

Specifieke coöperatiethema’s zoals ledenbetrokkenheid, financiering en governance vormen de rode draad in het magazine Coöperatie. En ook de dilemma’s, trends, (internationale) ontwikkelingen en best practices die bij die thema’s horen worden belicht. Coöperatie staat voor het verspreiden van kennis, verbinding maken tussen mensen en het meer zichtbaar maken van NCR. (bron: website NCR)

 

 

 

 

terug naar overzicht
Gerelateerd Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het snijvlak van het sociaal domein en informatievoorziening.

Tags: Actueel
Hoe gaat Wigo4it om met datacenterbeheer

In de beginjaren van Wigo4it deden we ons datacenterbeheer zelf. In 2014 was het tijd voor een professionaliseringsslag. Sindsdien werken we samen met een professioneel datacenter. Lees er meer over in deze Referentiecase van Dataplace.

lees meer
Tags: Actueel,Directie
Kom naar onze workshop tijdens congres Samen Organiseren van VNG/KING

Op 5 april verzorgen we een workshop op het congres Digitale Agenda 2020 - Samen Organiseren van VNG/KING. Wil je meer weten over de praktijk van samen organiseren in de G4? Kom naar onze workshop van 12.30-13.20, locatie De Fabrique in Maarssen/Utrecht zaal Havenmeester.

 

lees meer
Tags: Actueel
Wigo4it ondersteunt Rotterdam bij papierloos werken

Sinds begin februari maakt de eerste afdeling gebruik van het Rotterdams Digitaal Dossier (RDD) met documenten uit Socrates, het systeem van Werk & Inkomen.

lees meer