Nieuws, Kennis en Visie

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het snijvlak van het sociaal domein en informatievoorziening.

Tags: coöperatie

Wigo4it in het magazine van NCR

NCR, de vereniging van en voor coöperaties in Nederland schrijft in haar magazine 'Coöperatie' over Wigo4it. In het artikel aandacht voor het doel, de organisatie en het eigenaarschap van overheidscoöperaties Dimpact, ParkeerService en Wigo4it. 

Over het magazine

Specifieke coöperatiethema’s zoals ledenbetrokkenheid, financiering en governance vormen de rode draad in het magazine Coöperatie. En ook de dilemma’s, trends, (internationale) ontwikkelingen en best practices die bij die thema’s horen worden belicht. Coöperatie staat voor het verspreiden van kennis, verbinding maken tussen mensen en het meer zichtbaar maken van NCR. (bron: website NCR)

 

 

 

 

terug naar overzicht
Gerelateerd Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het snijvlak van het sociaal domein en informatievoorziening.

Tags: coöperatie,ICT,larissa zegveld
Heldinnen vind je in de ICT!

De ICT wereld is lange tijd gezien als een echte mannenwereld. Bij Wigo4it zien we dat anders. Een gemengde werkvloer, met mannen en vrouwen, zorgt voor productievere teams die meer plezier hebben in hun werk.

lees meer
Tags: coöperatie,gemeentelijke samenwerking,samen organiseren
De praktijk van samen organiseren in de G4

Op 5 april verzorgden G4/Wigo4it een workshop op het congres Digitale Agenda 2020 - Samen Organiseren van VNG/KING. Bekijk het filmpje over de workshop en kom meer te weten over hoe de G4 en Wigo4it samen organiseren in de praktijk.

lees meer