Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het snijvlak van het sociaal domein en informatievoorziening.

Tags: digitale dienstverlening,ontmoetingsplein,praatplaat

Wigo4it bestaat vandaag 11 jaar

ontmoetingsplein

Het is precies 11 jaar geleden dat Wigo4it officieel werd opgericht. Vorig jaar vierden we ons 10 jarig jubileum met een feestelijk congres. Daar introduceerden we onder andere een visie op digitale dienstverlening in de informatiesamenleving voor 2025.

De G4 werkt nu al 11 jaar samen in het sociaal domein en heeft het initiatief genomen om tot een gezamenlijke toekomstvisie te komen. Een visie die voor iedereen van waarde kan zijn.

Praatplaat

Het afgelopen jaar hebben we ingezet om de toekomstvisie, een visie op een digitaal ontmoetingsplein, met anderen te delen. Om dit gesprek te faciliteren is de visie gevat in een praatplaat. Deze is continu in ontwikkeling en wordt aangevuld vanuit de gesprekken die we voeren. Praat ook mee en vul aan.

Bekijk de plaat van het Digitaal Ontmoetingsplein


terug naar overzicht
Gerelateerd Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het snijvlak van het sociaal domein en informatievoorziening.

Tags: gebruiker centraal,gebruiksvriendelijkheid ,ontmoetingsplein,UX
Wigo4it en Gebruiker Centraal gaan partnerschap aan

Adjunct-directeur Benne Holwerda tekende vanochtend het Gebruiker Centraal manifest. Hiermee start het partnerschap van Wigo4it met Gebruiker Centraal. Lees in dit bericht waarom het partnerschap belangrijk is voor Wigo4it en wat het inhoudt.

lees meer
Tags: Bestuur,burger ,mens centraal,ontmoetingsplein,samenwerking
We bouwen voort op 2017

"Het enige wat uiteindelijk telt is dat we producten opleveren waar de burger beter van wordt en waar de medewerker vrolijk van wordt".

lees meer
Tags: congres,jubileum,ontmoetingsplein
Burger en ontmoetingsplein staan centraal op Wigo4it congres

"You may say I’m a dreamer." Larissa Zegveld, directeur van Wigo4it, heeft een droom. "Stel je nu toch eens voor: een digitaal ontmoetingsplein waar burgers, overheden én marktpartijen elkaar vinden voor álles wat ze nodig hebben." Zo begint zij haar speech tijdens het tienjarig-jubileumcongres dat op 26 september plaatsvindt in Amsterdam. Het wordt een middag waarin kort wordt teruggeblikt op de afgelopen tien jaar. En vooral vooruitgekeken naar de toekomst.

lees meer