Nieuws, Kennis en Visie

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het snijvlak van het sociaal domein en informatievoorziening.

Tags: bestuurder,directeur,van der vorm,zegveld

Afscheid Larissa Zegveld

Larissa Zegveld

Onze algemeen directeur Larissa Zegveld verlaat na 4 jaar Wigo4it. Zij start per 1 september als directeur bestuurder bij Kennisnet. Met haar enorme inzet en drive leverde ze een belangrijke bijdrage aan de continuering en verbetering van het samenwerkingsverband Wigo4it.

Het bestuur van Wigo4it heeft tijdelijk in Teun van der Vorm een nieuw interim directeur bestuurder a.i. gevonden die de organisatie voorlopig zal gaan leiden. Als ervaren leidinggevende in het IT-landschap zal hij de verantwoordelijkheden van Larissa per 1 september overnemen. 

Hans Wanders (bestuurslid Wigo4it): “Het feit dat de G4 hun commitment hebben uitgesproken voor Wigo4it als fit for purpose-organisatie voor Inkomensvoorziening, is mede aan Larissa te danken. Het bestuur wenst haar veel plezier en succes bij Kennisnet. We hebben er vertrouwen in dat we – met een nieuwe directeur bestuurder – stap voor stap samen verder bouwen aan de verdere professionalisering van Wigo4it als ICT-leverancier die zich kan meten met de beste marktpartijen in Nederland.”

Teun van der Vorm heeft onder meer 17 jaar bij KPN gewerkt in diverse functies, daarna 2 jaar bij USG People als IT directeur en de laatste 10 jaar bij de ANWB als CIO. In deze laatste functie was hij in het bijzonder verantwoordelijk voor het volledig moderniseren van het IT landschap, het invoeren van agile werken in al zijn facetten.

terug naar overzicht
Gerelateerd Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het snijvlak van het sociaal domein en informatievoorziening.

Tags: domeinnamen,zegveld
Gov.nl

Waarom lukt het maar niet om als overheid op één domeinnaam-extensie over te gaan?

lees meer