Nieuws, Kennis en Visie

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het snijvlak van het sociaal domein en informatievoorziening.

Voetbalteam Wigo4it wint tweede prijs

Het voetbalteam van Wigo4it heeft vorige week donderdag de tweede prijs in de wacht gesleept bij het LinkiT voetbaltoernooi. Het team bestond uit de zeven sterspelers van Wigo4it: Joel, Joy, Dave, Martijn, Harry, Niek en Robertino (op de foto van links naar rechts). Lees hieronder een kort interview met Robertino.

“Het was een spannend toernooi!”, lacht Robertino als hij met de beker onder zijn arm komt binnenlopen. “We moesten in totaal vier wedstrijden spelen. We verloren de eerste met 2-1 en in de tweede wedstrijd stonden we lange tijd 2-1 achter. Gelukkig kwamen we toen op 3-2 voorsprong!

De spanning steeg

“In de pauze hebben we ons voorbereid op de derde wedstrijd. Dat was de beslissende wedstrijd om te weten of we - net als vorig jaar - in de finale terecht zouden komen. Die hebben we met 2-0 gewonnen, onder andere door een goal van Niek met zijn knie. Die actie gaat voortaan door het leven als ‘een Niekje’.

Het team was dus verzekerd van een plek in de finale. De laatste wedstrijd speelden ze opnieuw tegen het team van LinkiT. "We zaten Daan (accountmanager LinkiT) constant op de huid. Hij is namelijk erg fanatiek, dit werkte goed. Door een mooie worp van keeper Martijn nam ik de bal aan om 1-0 te maken. De spanning steeg, zouden we winnen?”

Vlak voor het einde!

“Daarna kregen we nog twee kansen om op 2-0 te komen, maar uiteindelijk waren zij conditioneel sterker en zagen we de eerste plaats aan ons voorbij gaan door een doelpunt van Daan. En dat 10 seconden voor het einde! We feliciteren het team van LinkiT met de winst. Volgend jaar komen we zeker terug voor de eerste plaats!”

 

 

terug naar overzicht