Nieuws, Kennis en Visie

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het snijvlak van het sociaal domein en informatievoorziening.

Tags: Directie,personeel

Vertrek Hessel Westera: Pascal Greuter nieuwe adjunct-directeur Wigo4it

Portretfoto van Pascal Greuter

Per 15 november verwelkomen wij Pascal Greuter als nieuwe adjunct-directeur bij Wigo4it. Pascal heeft jarenlange leidinggevende ervaring in de ICT, onder andere als directeur bij Lukkien en Xpirit. Pascal heeft een grote drive om de kracht van software engineering steeds te verbinden met de business door met een open  dialoog ICT-oplossingen te ontwikkelen die voor de klant ook echt werken. Daarmee past Pascal goed bij datgene waar Wigo4it voor staat. 

Met Pascal hebben we een goede opvolger gevonden voor onze huidige adjunct-directeur Hessel Westera. Hessel vertrekt per 1 oktober. Als directeur Wmo bij het CAK gaat hij zijn kennis en ervaring inzetten voor de uitvoering van de Wmo en de verbetering van de dienstverlening. Wij bedanken hem voor zijn enorme inzet en waardevolle bijdrage voor Wigo4it in de afgelopen jaren en wensen hem alle succes.

terug naar overzicht
Gerelateerd Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het snijvlak van het sociaal domein en informatievoorziening.

Tags: aanbesteding,inhuur ,personeel
Aanbesteding inhuur personeel en expertise gestart

Wigo4it is een Europese aanbesteding gestart voor de inhuur van extern personeel en expertise. De aanbestedingsdocumenten zijn geplaatst op Tendernet

lees meer