Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het snijvlak van het sociaal domein en informatievoorziening.

Tags: CRM,ontwikkelaar,Vacature,xrm

Vacature: xRM Ontwikkelaar Lead

Vacature xRM Ontwikkelaar

Zet jij jouw professionele expertise en kennis van softwareontwikkeling in voor de sociale dienst van de toekomst? Leid ons verder!

Hoe? Als Lead xRM Ontwikkelaar Waarom? Om de xRM kerntechnologie door te ontwikkelen en zo bij te dragen aan het verbeteren van techniek, informatievoorziening en dienstverlening die mensen echt verder helpt.

Waar? In het centrum van Den Haag Met wie? Samen met eindbeslissers, ontwikkelaars, gebruikers en beheerders

Waarom zoeken wij een Lead xRM Ontwikkelaar? Wigo4it is het samenwerkingsverband van de sociale diensten van de vier grote gemeenten van Nederland. In deze samenwerking staat de dienstverlening aan burgers centraal. Met onze producten en diensten automatiseren en digitaliseren we de werkprocessen van gemeenteambtenaren én ondersteunen we burgers die afhankelijk zijn van de overheid. Dat doen wij door slimme ICT oplossingen te ontwerpen, ontwikkelen en beheren. xRM (Microsoft Dynamics CRM) is het platform waar ons nieuwste product op wordt ontwikkeld. Dit maakt xRM een belangrijke, maar ook nieuwe technologie, voor Wigo4it. We willen onszelf hierin doorontwikkelen, iets waarvoor we talent nodig hebben met technische kennis en vaardigheden. Word jij de kartrekker van nieuwe functionaliteit?

Hoe trek jij deze kar?

Als Lead xRM Ontwikkelaar is het jouw doel om technische systeemspecificaties op te stellen en te onderhouden, en de programmatuur te realiseren. Ook begeleid je cruciale testtrajecten met behulp van test driven management om ervoor te zorgen dat alles op rolletjes loopt. Om een juiste diagnose te kunnen stellen bij problemen en werkbare alternatieve oplossingen te creëren, gebruik je jouw kennis van infrastructuur.

You go 4 it door het:

zelfstandig omzetten van use-cases in een technisch ontwerp;

  • presenteren van alle resultaten aan eindgebruikers en het management;
  • operationeel aansturen van medewerkers bij dagelijkse werkzaamheden en het vakinhoudelijk coachen van je collega’s;
  • vlot communiceren met eindbeslissers, ontwikkelaars, gebruikers en beheerders om software te realiseren.

Als ontwikkelaar ben jij hét contactpunt voor Microsoft en andere experts bij het oplossen van complexe vraagstukken of het laten toetsen van ontwikkelde oplossingen.

Are you ready to go 4 it? Dit ben jij

Je bent technisch sterk en combineert dit met een flexibele instelling en goede deadlinemanagement skills. Om anderen te motiveren, weet je wat er speelt in de organisatie en gebruik je deze kennis om samenwerkingen te creëren die zorgen voor het beste resultaat. Je vindt het belangrijk dat techniek mensen echt verder helpt. En je wilt graag bijdragen aan het verbeteren van dienstverlening voor een kwetsbare groep in onze samenleving. Ook ben je communicatief sterk en bezit je zowel mondeling als schriftelijk uitstekende vaardigheden in het Nederlands als Engels.

Is je interesse gewekt?

Lees dan de complete vacaturetekstop onze vacaturesite. Daar vind je ook meer informatie over het (online) solliciteren.

Wigo4it als werkgever

Werken bij Wigo4it betekent flexibel werken in het centrum van Den Haag, in een dynamische en unieke organisatie, ondersteunt met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Tester Varsha vertelt meer over wat haar werk inhoudt:terug naar overzicht
Gerelateerd Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het snijvlak van het sociaal domein en informatievoorziening.

Tags: Ontwikkeling,tester,Vacature
Vacature T-shaped Tester

Jouw technische talent zorgt ervoor dat de functionaliteiten van onze applicaties zo goed mogelijk voldoen aan de klantverwachting. Help jij mee met jouw kennis?

lees meer
Tags: Domein Werk,Domein Zorg,Regie,Vacature
Vacature Product Relatiemanager

Jouw inzicht in informatietechnologie helpt gemeenten met het verbeteren van de dienstverlening in het sociaal domein.

lees meer
Tags: product owner,Regie,Scrum,Vacature
Vacature voor Product Owner

Weet jij hoe je businesswaarde creëert? Heb jij kennis van koppelingen tussen ICT-systemen en ketenpartners? Reageer dan direct op deze vacature.

lees meer