Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het snijvlak van het sociaal domein en informatievoorziening.

Tags: Ontwikkeling,tester,Vacature

Vacature T-shaped Tester

Vacature tester
Door de applicaties die we met jouw hulp leveren, dragen we bij aan de informatievoorziening van de vier grootste gemeenten van Nederland. Maak jij het verschil?

Hoe? Als Senior T-Shaped Tester

Waarom? Bij Wigo4it werk mee je aan het verbeteren van techniek, informatievoorziening en dienstverlening die mensen echt verder helpt.

Waar? In het centrum van Den Haag

Met wie? Het Acceptatietestteam, Analisten, Ontwikkelaars, Beheerders en de Testmaster.

Jouw technische talent zorgt ervoor dat de functionaliteiten van onze applicaties zo goed mogelijk voldoen aan de klantverwachting. Help jij mee met jouw kennis?

Waarom zoeken wij een Tester?

Wigo4it is het samenwerkingsverband van de sociale diensten van de vier grote gemeenten van Nederland. In deze samenwerking staat de dienstverlening aan burgers centraal. Met onze producten en diensten automatiseren en digitaliseren we de werkprocessen van gemeenteambtenaren én ondersteunen we burgers die afhankelijk zijn van de overheid. Dat doen wij door slimme en moderne ICT oplossingen te ontwerpen, ontwikkelen en beheren.

De afdeling Ontwikkeling beheert en onderhoudt bestaande applicaties en realiseert nieuwe applicaties. We werken nu aan de inrichting van de nieuwste applicatie Edison. Burgers én professionals krijgen hierdoor toegang tot de gemeentelijke diensten in het domein werk en inkomen.

You test it, Wigo4it

Als senior Tester ben je verantwoordelijk voor het testen van applicaties in de volle breedte. Je draagt actief bij aan het verbeteren van de testprocessen en de teststrategie. Hierbij maak je gebruik van ontwikkelsystemen als Visual Studio en administratieprogramma Topdesk. Iedere dag een uitdaging? Dat is mogelijk! Je neemt deel aan projecten, in- en externe overleggen, werkgroepen en onderzoeken.

Jij draagt bij aan het succes van de sociale diensten door het:

  • opstellen van testscripts, op basis van functionele beschrijvingen in de use-case, waarbij je gebruikmaakt van T-map;
  • reviewen van de use-case en het controleren van testomgevingen: je beoordeelt deze en geeft feedback aan analisten en ontwikkelaars;
  • uitvoeren van testscripts gedurende de ontwikkel- en systeemintegratietestperiode en het documenteren van testplannen;
  • inschatten van de impact en risico’s van werkzaamheden bij het opstellen van het testplan – voornamelijk binnen projecten;
  • ondersteunen van ontwikkelaars bij het samenstellen van testsets en testdata en deze up-to-date houden.

Geïnteresseerd? Solliciteer direct

Bekijk de functie eisen en wat wij bieden in de volledige vacaturetekst op onze vacaturesite. Daar vind je ook de mogelijkheid om direct online te solliciteren.


Waarom werken bij Wigo4it:

terug naar overzicht
Gerelateerd Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het snijvlak van het sociaal domein en informatievoorziening.

Tags: applicatiebeheer,Ontwikkeling,scrumteam,Vacature
Vacature applicatiebeheerder

Zet jij jouw professionele kennis en ervaring van applicatiebeheer in voor de sociale dienst van de toekomst? Reageer direct.

lees meer
Tags: arbeidsparticipatie,autisme ,experts,social return,tester
Testautomatiseerder Daan heeft autisme

Social return is een manier om meer werkgelegenheid te creëren voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Medewerkers met autisme zijn daar een voorbeeld van. Testautomatiseerder Daan is licht autistisch en floreert bij zijn opdracht bij Wigo4it. Onze partner Bartosz schreef er een verhaal over, hieronder de highlights.

lees meer
Tags: product owner,Regie,Scrum,Vacature
Vacature voor Product Owner

Weet jij hoe je businesswaarde creëert? Heb jij kennis van koppelingen tussen ICT-systemen en ketenpartners? Reageer dan direct op deze vacature.

lees meer