Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het snijvlak van het sociaal domein en informatievoorziening.

Tags: architect,Ontwikkeling,Vacature

Vacature solution architect

Vacature solution architect
Het wiel opnieuw uitvinden hoeft niet, jou kennis laten maken met Wigo4it wel! Dankzij jou verbeteren we gemeentelijke processen en de vernieuwing daarvan.

Hoe? Als ervaren solution architect bij Wigo4it
Waarom? Voor een betere dienstverlening binnen het sociaaldomein van de vier grote steden.
Met wie? Samen met jouw scrumteam op de afdeling Ontwikkeling.

Over ons

Wigo4it bouwt samen met gemeenten aan een duurzame en betrouwbare informatievoorziening. Wij werken als samenwerkingspartner aan innovaties in het sociaal domein. Vanuit een gedeeld belang: een zo goed mogelijke dienstverlening aan de burger.  

De afdeling Ontwikkeling vernieuwt en verbetert dagelijks onze applicaties. De multidisciplinaire teams werken aan de software op een Scrum en Agile manier. Zo kunnen we dertien keer per jaar nieuwe functionaliteiten opleveren en snel inspelen op wat gemeenten nodig hebben.

Wat verwachten wij van jou?

Als solution architect ontwikkel je dus grootschalige oplossingen binnen het domein Zorg voor een aantal grote gemeenten. Dit wordt gedaan op basis van maatwerk in .NET, waarbij je gebruikmaakt van innovatieve en creatieve architecturen en ontwerpparadigma’s. Je zit erg dicht op de teams en bent gelijk ook sparringpartner voor onze ontwikkelaars, waaronder programmeurs, ontwerpers en analisten. Dit doe je uiteraard niet alleen, maar samen met een stel ambitieuze Wigo4it’ers die jouw scrumteam vormen.

Jij boekt succes door:

  • Nauw samen te werken met solution architecten en businessarchitecten waarmee je een team vormt
  • technische oplossingen te creëren die succesvol gerealiseerd worden
  • ideeën uit te werken over het toepassen van solution architectuur in een Agile omgeving en mede vorm te geven aan de manier waarop deze discipline wordt toegepast.

Dit ben jij

Conceptueel sterk. Als ‘keeper of the vision’ vind jij zelfstandig je weg in complexe organisaties. Hiervoor gebruik je jouw doorzettingsvermogen en creatieve mindset, die je eveneens helpen om te gaan met weerstand. Je weet operationele keuzes om te zetten in strategische doelen en anderen hiervan ook te overtuigen. Inspireren is waar je voor gaat, je bent immers goed in het aanvoelen van je omgeving en handelt daarnaar.  

Dit maakt jou echt onmisbaar als solution architect:

  • minimaal 5 jaar ervaring als solution architect en ervaring als programmeur;
  • affiniteit met .NET en ‘security by design’;
  • kennis van het toepassen van modelleertaal ArchiMate;
  • kennis van en ervaring met overheidsautomatisering (NORA) en Scrum en Agile werken;
  • ervaring met het opstellen van PSA’s, Solution architectuurbeschrijvingen en service-georiënteerde architectuur- en ontwerpstijlen.

Dit mag je van ons verwachten

Werken bij Wigo4it betekent flexibel werken in het centrum van Den Haag, in een unieke organisatie en met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Wij bieden je een aantrekkelijk salaris, een flexibele werkplek en tal van ontwikkelmogelijkheden.

Geïnteresseerd? Solliciteer direct

Stuur je motivatie en cv met de ''Solliciteer''-button. Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met PenO@wigo4it.nl.

Kom ook werken bij Wigo4it:

 

terug naar overzicht
Gerelateerd Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het snijvlak van het sociaal domein en informatievoorziening.

Tags: Ontwikkeling,Vacature
Vacature Medewerker batchverwerking

Ben jij de Medewerker Productie die ons Sysop-team komt versterken? Als medewerker draag je zorg voor het analyseren van batchverwerkings-processen en het opstellen en verbeteren van productieschema's. 

lees meer
Tags: Vacature,Werken bij
Vacature Kwaliteits- & Risicomanager

Werk jij graag bij een organisatie met maatschappelijke meerwaarde die volop in beweging is? Combineer jij een gedegen kennis van kwaliteits- en risicomanagement (in ruime zin) met een praktische instelling om de kwaliteit van producten en processen te verbeteren? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe Kwaliteits- & Risicomanager.

lees meer
Tags: sociaal domein,Vacature,vacatures
Vacature Senior communicatieadviseur

Werk jij graag bij een organisatie met maatschappelijke meerwaarde die volop in beweging is? Combineer jij graag strategie met uitvoering en heb jij vakkennis op het gebied van (online) communicatie en marketing? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe communicatieadviseur!


lees meer