Nieuws, Kennis en Visie

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het snijvlak van het sociaal domein en informatievoorziening.

Tags: vacature

Vacature Senior communicatieadviseur

Werk jij graag bij een organisatie met maatschappelijke meerwaarde die volop in beweging is? Combineer jij graag strategie met uitvoering en heb jij vakkennis op het gebied van (online) communicatie en marketing? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe communicatieadviseur!

Hoe? Als (senior) communicatieadviseur

Waarom? Om Wigo4it nog beter op de kaart te zetten, om communicatie goed te laten aansluiten bij de doelen van de organisatie en om collega’s te overtuigen van het belang van goede communicatie.

Met wie? In een klein team van communicatie-experts, in samenwerking met externe bureaus en in nauw contact met directie, managers en medewerkers.

Over ons

Wigo4it bouwt samen met gemeenten aan een duurzame en betrouwbare informatievoorziening. Wigo4it werkt als samenwerkingspartner aan innovaties in het sociale domein. Dat doet zij vanuit een gedeeld belang: een zo goed mogelijke dienstverlening aan de burger.

De stafcollega's van Wigo4it zijn op veel terreinen helpers en raadgevers. Binnen de stafafdeling vallen diverse afdelingen en functies die de directie alsmede de hele organisatie ondersteunen en adviseren.

Wat verwachten wij van jou?

Als communicatieadviseur ontwikkel je mede het (online) communicatiebeleid en je regelt de uitvoering daarvan. Je signaleert trends, ontwikkelingen op het vakgebied en behoeften binnen Wigo4it (je weet wat er speelt) en vertaalt die naar kansen voor de organisatie. Je bent een goede gesprekspartner voor directie, managers en medewerkers. Je bent breed inzetbaar, je kent het klappen van zweep en je kunt anderen verrassen met je inzichten en aanpak.

Jij boekt succes door

• het mede ontwikkelen van (online) marketing- en communicatiebeleid voor Wigo4it, je draagt mede zorg voor de implementatie en handhaving van dit beleid en vertaalt het naar een concrete, geïntegreerde communicatieaanpak voor meerdere belanghebbende partijen; je coördineert de uitvoering van die communicatieaanpak
• het signaleren van trends, ontwikkelingen en verhoudingen binnen en buiten de organisatie en het vertalen daarvan naar marketingcommunicatiebeleid op tactisch en strategisch niveau
• het adviseren en ondersteunen van directie, management en medewerkers met betrekking tot het communicatiever maken van Wigo4it in het algemeen en van de medewerkers in het bijzonder
• als Accountmanager Communicatie te fungeren voor enkele teams en afdelingen van Wigo4it; je zet de afspraken om in concrete werkzaamheden en producten
• regie te voeren op de uitvoering van communicatieactiviteiten van externe bureaus, zoals de productie van communicatiemiddelen (nieuwsbrief, website, arbeidsmarktcommunicatie etc.); je voert deels zelf communicatieactiviteiten uit, maakt boodschappen en verhalen in tekst en beeld begrijpelijk, relevant en betekenisvol, mede gericht op gewenste beeld- en imagovorming van Wigo4it
• het onderhouden van een netwerk met relevante interne en externe stakeholders op het vakgebied van communicatie

Dit ben jij!

Als communicatieadviseur ben je creatief en weet je anderen te stimuleren om creatief en ondernemend te zijn. Je hebt zin in complexe vraagstukken en je werkt graag op een centrale plek; je bent een spin in het web.

Dit maakt jou echt onmisbaar als communicatieadviseur:

• relevante opleiding op tenminste HBO-niveau
• meer jaren ervaring in een publieke organisatie op seniorniveau
• ervaring in online marketingcommunicatie
• ervaring in arbeidsmarktcommunicatie is een pre
Daarnaast:
• ben je een stevige persoonlijkheid
• heb je gevoel voor politiek-bestuurlijke verhoudingen
• ben je analytisch, creatief en proactief

Dit mag je van ons verwachten!

Werken bij Wigo4it betekent flexibel werken in het centrum van Den Haag, in een unieke organisatie en met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Wij bieden je een aantrekkelijk salaris, een flexibele werkplek en tal van ontwikkelmogelijkheden.

Kijk op onze website www.wigo4it.nl/werken-bij en ontmoet je nieuwe collega’s die in korte filmpjes vertellen wat het werken bij Wigo4it zo leuk maakt.

Wij gaan ervoor; jij ook?

Originals is onze recruitmentpartner. Voor overleg over de vacature of procedure kun je contact opnemen met Iris Mobron of Marco van Zanten, via nummer: 070 – 306 05 11. Direct solliciteren? Dat kan op de Originals-website.terug naar overzicht
Gerelateerd Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het snijvlak van het sociaal domein en informatievoorziening.

Tags: vacature
Vacature Technisch Beheerder CRM

Wend jij jouw professionele deskundigheid in technisch beheer aan voor de sociale dienst van de toekomst?

lees meer
Tags: vacature
Vacature: Dynamics CRM configurator

Zet jij jouw professionele expertise en kennis van softwareontwikkeling in voor de sociale dienst van de toekomst?

lees meer
Tags: vacature
Vacture DBA senior

Weet jij alles van database beheer en SQL Server en Oracle omgevingen? Ben of ken jij de senior DBA'er die wij zoeken? Lees de vacature en reageer direct.

lees meer