Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het snijvlak van het sociaal domein en informatievoorziening.

Tags: Domein Werk,Domein Zorg,Regie,Vacature

Vacature Product Relatiemanager

Vacature product relatiemanager

Samen werken we aan de sociale dienst van morgen. Wil jij bijdragen aan techniek, informatievoorziening en dienstverlening die mensen echt verder helpt?

Hoe? Als Product Relatiemanager
Waarom? Bij Wigo4it werk mee je aan het verbeteren van techniek, informatievoorziening en dienstverlening die mensen echt verder helpt.
Waar? In Den Haag; hartje centrum.
Met wie? Met collega product relatiemanagers, product owners, en architecten van de afdeling Regie en met directie, management en informatie management uit de vier steden en ketenpartners.

Jouw inzicht in informatietechnologie helpt de vier grote steden van Nederland met het verbeteren van de dienstverlening in het domein werk en inkomen.

Waarom zoeken wij een Product Relatiemanager?

Wigo4it is het samenwerkingsverband van de sociale diensten van de vier grote gemeenten van Nederland. In deze samenwerking staat de dienstverlening aan burgers centraal. Met onze producten en diensten automatiseren en digitaliseren we de werkprocessen van gemeenteambtenaren én ondersteunen we burgers die afhankelijk zijn van de overheid. Dat doen wij door slimme en moderne ICT oplossingen te ontwerpen, ontwikkelen en beheren. De afdeling Regie is een partner voor gemeenten, waarbij we vraag en innovatie realiseren. Wij zoeken iemand die de verbinding kan maken tussen verschillende gemeenten en tussen vraag en aanbod

Let’s work4it

Als Product Relatiemanager onderhoud je op strategisch en tactisch niveau de relatie met deelnemende gemeenten en ketenpartijen. Je ontwikkelt en onderhoudt een visie op de optimale informatievoorziening, en samen met je collega’s bereik je een samenhang tussen de verschillende voorzieningen. Daarnaast zorg je dat deze visie wordt gedragen binnen Wigo4it, deelnemende gemeenten en de keten.

Iedere dag is anders

Je houdt je o.a. bezig met:

  • Zorgdragen voor een goedlopend besluitvormingsproces in de samenwerking, met name over nieuwe voorstellen en afwegingen.
  • Initiëren en stimuleren van activiteiten om de informatievoorziening verder te ontwikkelen tot en met een gedragen voorstel.
  • Volgen, analyseren en interpreteren van ontwikkelingen in de domeinen Werk en Inkomen en Zorg (op landelijk en gemeentelijk niveau), en hierover adviseren.
  • Ontwikkelingen, ambities en uitgangspunten in het G4 Bedrijfsinformatieplan implementeren.

Is je interesse gewekt?

Lees dan de complete vacature tekst op onze vacaturesite. Daar vind je ook meer informatie over het (online) solliciteren.

Ervaar wat het werken bij Wigo4it betekent: flexibel werken in het centrum van Den Haag, in een dynamische en unieke organisatie, ondersteunt met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden.

Product relatiemanager Marco vertelt meer over wat zijn werk inhoudt:


terug naar overzicht
Gerelateerd Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het snijvlak van het sociaal domein en informatievoorziening.

Tags: groene vink, iStandaarden,Domein Zorg,Onderscheiding
Wigo4it neemt Groene Vink in ontvangst

Wigo4it ontvangt deze erkenning omdat de software die is opgeleverd voor het project Zorg voldoet aan de nieuwste standaard van informatie-uitwisseling.

lees meer
Tags: Domein Zorg,Onderscheiding
Wigo4it neemt Groene Vink in ontvangst

Gisterenmiddag nam Wigo4it de Groene Vink in ontvangst, uitgereikt door het Zorginstituut Nederland.

lees meer
Tags: product owner,Regie,Scrum,Vacature
Vacature voor Product Owner

Weet jij hoe je businesswaarde creëert? Heb jij kennis van koppelingen tussen ICT-systemen en ketenpartners? Reageer dan direct op deze vacature.

lees meer