Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen bij Wigo4it. Volg ons ook op Twitter.

Tags: batch,itil,Operations,Vacature

Vacature Medewerker Productie

Vacature Operations

Wij zoeken een medewerker Productie voor het Sysop team. Dit team is verantwoordelijk voor het uitvoeren van de backofficeverwerkingen van de systemen op een efficiënte en snelle manier. De werkzaamheden bestaat voornamelijk uit dagelijkse batchverwerking, outputverwerking, controle op batchverwerkingen en het aanleveren van bestanden. Mocht er zich een storing voordoen, dan pakt het team dit (in samenwerking met de andere scrumteams) direct op en verhelpt het probleem. Hierdoor zijn er soms werkzaamheden nodig buiten kantooruren om. Volgens een rouleersysteem sta je op stand-by.

De rol van de Medewerker Productie
Taken:

Het takenpakket bestaat uit het analyseren van batchverwerkingsprocessen en het opstellen van productieschema's. Je volgt deze schema's nauwkeurig en zorgt ervoor dat de resultaten technisch correct in elkaar zitten. Door jou kunnen de zaken blijven draaien, en zolang het binnen de mogelijkheden past, los jij problemen in een handomdraai op. Plannen en zorgen dat alles volgens planning verloopt is jouw sterke punt.

Je bent een vriendelijk en toegankelijk, en kan op een prettige manier advies geven. Samenwerken vind je belangrijk en doe je ook graag, maar zelfstandig werken vind je ook geen enkel probleem. Voor jouw team zet jij je beste beentje voor, zo kom je immers tot de beste oplossingen. Verder bezit je MBO/HBO werk- en denkniveau en heb je aantoonbare ITIL-kennis (niveau Foundation). Je hebt kennis en ervaring met batchverwerking, bij voorkeur met de tool UC4.

Functie-eisen:

- MBO/HBO werk- en denkniveau

- Kennis en ervaring met batchverwerking

- Bij voorkeur ervaring met de tooling UC4 van Automic

- Stressbestendig, nauwkeurig en verantwoordelijk

- Bereid om werk in de avonduren en weekend te verrichten (op roulatie basis).

Aanbod

Voldoening: Je levert een zichtbare bijdrage aan een betere dienstverlening voor cliënten van gemeenten in het sociaal domein

Beloning: Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden met o.a. 36-urige werkweek, goede vakantieregeling, pensioen bij het ABP, Salaris afhankelijk van kennis en ervaring, met een maximum verloning tot schaal 8 en de mogelijkheid om met Individueel Keuze Budget een deel van de arbeidsvoorwaarden zelf samen te stellen

Uitdaging: Werken binnen één van de meest vooruitstrevende organisaties binnen de overheid met de inzet op innovatie en continu verbeteren

Groei: Jouw persoonlijke ontwikkeling is belangrijk. Wij realiseren samen groei in kennis en functie, omdat jij werkt met de beste professionals die kennis met elkaar delen en wij ondersteunen jou in het behalen van certificeringen of opleidingen. Tevens werken wij met de nieuwste technieken waardoor je op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen

Plezier: Vanuit een eigentijds en creatief kantoor boven het centraal station van Den Haag, werken met leuke mensen in een open werkcultuur volgens het ‘nieuwe werken’ met flexplekken, thuis werken en flexibiliteit Solliciteren: Wil je op deze functie solliciteren, mail dan je motivatie samen met je CV robel.kidanemariam@wigo4it.nl. Voor meer informatie over de functie, kun je contact opnemen met Robel Kidanemariam Recruiter, 06-49689079.

Solliciteren:

Wil je op deze functie solliciteren, mail dan je motivatie samen met je CV robel.kidanemariam@wigo4it.nl. Voor meer informatie over de functie, kun je contact opnemen met Robel Kidanemariam Recruiter, 06-49689079.

Bekijk de filmpjes

Nieuwsgierig hoe het werken bij Wigo4it eruit ziet? Bekijk de Linkedin-, Facebookpagina en de website/Youtube kanaal met daarop de medewerkers aan het woord en korte filmpjes, waarin medewerkers van Wigo4it vertellen wat het werk inhoudt.

Ben of ken je een geschikte kandidaat? Reageer dan direct of deel de link in jouw netwerk.


terug naar overzicht
Gerelateerd Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen bij Wigo4it. Volg ons ook op Twitter.

Tags: Operations,Vacature
Vacture DBA senior

Weet jij alles van database beheer en SQL Server en Oracle omgevingen? Ben of ken jij de senior DBA'er die wij zoeken? Lees de vacature en reageer direct.

lees meer