Nieuws, Kennis en Visie

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het snijvlak van het sociaal domein en informatievoorziening.

Tags: vacature

Vacature: Dynamics CRM configurator

Vacature xRM Ontwikkelaar

Zet jij jouw professionele expertise en kennis van softwareontwikkeling in voor de sociale dienst van de toekomst? Leid ons verder!

Hoe? Als Lead xRM Ontwikkelaar W

aarom? Om de xRM kerntechnologie door te ontwikkelen en zo bij te dragen aan het verbeteren van techniek, informatievoorziening en dienstverlening die mensen echt verder helpt.

Waar? In het centrum van Den Haag

Met wie? Samen met eindbeslissers, ontwikkelaars, gebruikers en beheerders

Over ons

Wigo4it bouwt samen met gemeenten aan een duurzame en betrouwbare informatievoorziening. Wigo4it werkt als samenwerkingspartner aan innovaties in het sociale domein. Dat doet zij vanuit een gedeeld belang: een zo goed mogelijke dienstverlening aan de burger.

De afdeling Ontwikkeling vernieuwt en verbetert dagelijks onze applicaties. De multidisciplinaire teams werken aan de software op een scrum en agile-manier. Zo kunnen wij dertien keer per jaar nieuwe functionaliteiten opleveren en snel inspelen op wat gemeenten nodig hebben.

xRM (Microsoft Dynamics CRM) is het platform waar ons nieuwste product op wordt ontwikkeld. Dit maakt xRM een belangrijke, maar ook nieuwe technologie, voor Wigo4it. We willen onszelf hierin doorontwikkelen, iets waarvoor we talent nodig hebben met technische kennis en vaardigheden. Word jij de kartrekker van nieuwe functionaliteit?

Wat verwachten wij van jou?

Als Lead xRM Ontwikkelaar is het jouw doel om technische systeemspecificaties op te stellen en te onderhouden, en de programmatuur te realiseren. Ook begeleid je cruciale testtrajecten met behulp van test driven management om ervoor te zorgen dat alles op rolletjes loopt. Om een juiste diagnose te kunnen stellen bij problemen en werkbare alternatieve oplossingen te creëren, gebruik je jouw kennis van infrastructuur. Als CRM Configurator ben jij in staat om:

  • use-cases zelfstanding om te zetten in een technisch ontwerp;
  • alle resultaten aan eindgebruikers en het management te presenteren;
  • het operationeel aansturen van medewerkers bij dagelijkse werkzaamheden en het vakinhoudelijk coachen van je collega’s;
  • vlot communiceren met eindbeslissers, ontwikkelaars, gebruikers en beheerders om software te realiseren.

Als ontwikkelaar ben jij hét contactpunt voor Microsoft en andere experts bij het oplossen van complexe vraagstukken of het laten toetsen van ontwikkelde oplossingen.

Dit maakt jou onmisbaar

Je bent technisch sterk en combineert dit met een flexibele instelling en goede deadlinemanagement skills. Om anderen te motiveren, weet je wat er speelt in de organisatie en gebruik je deze kennis om samenwerkingen te creëren die zorgen voor het beste resultaat. Je vindt het belangrijk dat techniek mensen echt verder helpt. En je wilt graag bijdragen aan het verbeteren van dienstverlening voor een kwetsbare groep in onze samenleving. Ook ben je communicatief sterk en bezit je zowel mondeling als schriftelijk uitstekende vaardigheden in het Nederlands als Engels.

Dit maakt jou echt onmisbaar als xRM configurator:

  • Een afgeronde hbo- of wo-opleiding in bedrijfsinformatica of vergelijkbare richting
  • Minimaal 5 jaar ervaring als met Microsoft Dynamics CRM of minder maar aangevuld met een concurrerend pakket zoals Salesforce
  • Minimaal 3-4 succesvolle xRM-implementaties voltooid
  • In het bezit van xRM-certificeringen, zoals Microsoft Dynamics CRM Application en – Customization and Configuration, en MD CRM installation.


Dit mag je van ons verwachten

Wij bieden deze functie een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast contract. Je werkt 36-40 uur en verdient een salaris tussen de €3805 - € 4859 (bij een 36-urige werkweek). Werken bij Wigo4it betekent flexibel werken in het centrum van Den Haag, in een unieke organisatie en met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Wij bieden je een aantrekkelijk salaris, een flexibele werkplek en tal van ontwikkelmogelijkheden.

Geïnteresseerd? Solliciteer direct

Stuur je motivatie en cv met de ''Solliciteer''-button. Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met PenO@wigo4it.nl

Kom ook werken bij Wigo4it:


terug naar overzicht
Gerelateerd Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het snijvlak van het sociaal domein en informatievoorziening.

Tags: vacature
Vacature Technisch Beheerder CRM

Wend jij jouw professionele deskundigheid in technisch beheer aan voor de sociale dienst van de toekomst?

lees meer
Tags: vacature
Vacture DBA senior

Weet jij alles van database beheer en SQL Server en Oracle omgevingen? Ben of ken jij de senior DBA'er die wij zoeken? Lees de vacature en reageer direct.

lees meer