Nieuws, Kennis en Visie

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het snijvlak van het sociaal domein en informatievoorziening.

Tags: directiesecretaresse,vacature

Vacature Directiesecretaresse

man en vrouw in bespreekruimte
Durf jij zichtbaar te zijn als het verlengde van onze directie? Weet jij haar zoveel mogelijk te ontzorgen door complex agendabeheer en het signaleren van kansen en bedreigingen? Behoud jij de rust en het overzicht op strategische dossiers? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe directiesecretaresse!

Hoe? Vanuit het team Managementondersteuning bied je als directiesecretaresse ondersteuning aan de directie van Wigo4it. Jij neemt zeer complex agendabeheer uit handen, bent zichtbaar als verlengde van de directie, verricht voorbereidende werkzaamheden op strategische dossiers en informeert en adviseert de directie over zaken die spelen. Alles vanuit een ondersteunende rol naast de directiesecretaris en andere Staf-collega’s.

Waarom? De Wigo4it directie heeft behoefte aan goede managementondersteuning via een directiesecretaresse die rust en overzicht behoudt bij het uitvoeren van complex agendabeheer.

Met wie? Je gaat samenwerken met collega’s en stakeholders van Wigo4it en het sociaal domein in de steden. De meeste collega’s ontmoet je op tactisch en strategisch niveau bij ons op kantoor in Den Haag. Je werkt daarnaast nauw samen met de andere managementondersteuners.

Over ons

Wigo4it bouwt samen met gemeenten aan een duurzame en betrouwbare informatievoorziening. Wij werken als samenwerkingspartner aan innovaties in het sociaal domein. Dit doen wij vanuit een gedeeld belang: een zo goed mogelijke dienstverlening aan de burger.

De afdeling Staf biedt ondersteuning aan de organisatie op de gebieden financiën, HR, communicatie, processen & kwaliteit en managementondersteuning. De rol van directiesecretaresse is in dit laatste team belegd.

Wat verwachten wij van jou

De directiesecretaresse neemt agendawerk uit handen van de directie. Je zorgt op meerdere vlakken voor het ontzorgen en ondersteunen bij verschillende vraagstukken en dossiers. Je fungeert als oren en ogen binnen de organisatie. Je kijkt proactief naar kansen en bedreigingen binnen en buiten Wigo4it. Je bent in enkele (kortstondige) trajecten deelnemer of trekker om organisatievraagstukken verder te brengen. Je verricht voorbereidende werkzaamheden t.b.v. notities uit naam van de directie. Je informeert en adviseert de directie over zaken die spelen. Wij verwachten een zeer betrokken en service verlenende werkhouding. Wij vertrouwen erop dat jij de klus klaart.

Jij boekt succes door:

  • Managen van zeer complex agendabeheer;

  • Tijdig signaleren van kansen en bedreigingen;

  • Op tijd en met voldoende kwaliteit afronden van benodigde acties;

  • Mede richting geven aan omgevingsbewustzijn en sturen op strategie en voorbereiding op verschillende bewegingen;

  • Een zeer betrokken en service verlenende werkhouding.

Dit ben jij:

  • HBO werk- en denkniveau.
  • Werkervaring in het sociaal domein.
  • Werkervaring in soortgelijke functie.

Dit mag je van ons verwachten:

Werken bij Wigo4it betekent flexibel werken in het centrum van Den Haag, in een unieke organisatie en met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden.

Wij gaan ervoor; jij ook?

Mail je cv en motivatie vóór 9 mei 2019 naar PenO@wigo4it.nl. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Jantien Custers, Teamcoördinator Managementondersteuning, op telefoonnummer 06 – 44 19 30 18.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

terug naar overzicht
Gerelateerd Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het snijvlak van het sociaal domein en informatievoorziening.

Tags: vacature
Vacature Business Intelligence Specialist

Ben jij de BI-specialist die ons Management Informatie Team komt versterken?

lees meer
Tags: vacature
Vacature Technisch Beheerder CRM

Wend jij jouw professionele deskundigheid in technisch beheer aan voor de sociale dienst van de toekomst?

lees meer
Tags: vacature
Vacature Manager Ontwikkeling

Ben jij de mensgerichte ICT-strateeg die wil meebouwen aan de sociale dienst van nu en morgen?

lees meer