Nieuws, Kennis en Visie

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het snijvlak van het sociaal domein en informatievoorziening.

Tags: vacature

Vacature Technisch Beheerder CRM

lopende mensen door de stad
Wend jij jouw professionele deskundigheid in technisch beheer aan voor de sociale dienst van de toekomst?

Hoe? Als Technisch Beheerder CRM

Waarom? Om een belangrijke bijdrage te leveren aan het beheer en de doorontwikkeling van bestaande en nieuwe platformen. Deze platformen helpen de professionals van de sociale diensten van de vier grote gemeenten en hun burgers bij het vinden van een nieuwe baan.

Met wie? Samen met collega-technisch-beheerders, architecten, ontwikkelaars en de medewerkers van de vier grote gemeenten.

Over ons

Wigo4it bouwt samen met gemeenten aan een duurzame en betrouwbare informatievoorziening. Wij werken als samenwerkingspartner aan innovaties in het sociaal domein. Vanuit een gedeeld belang: een zo goed mogelijke dienstverlening aan de burger.

Als Technisch Beheerder CRM geef je een bijdrage aan de stabiliteit van de omgeving en denk je na over het beheersbaar houden van de huidige producten en diensten. In het afgelopen jaar is een Infrastructuur Doelarchitectuur (IDA) opgesteld die in de komende maanden verder gerealiseerd moet worden. Een onderdeel van de doelarchitectuur is het realiseren van de eigen private Cloud. Samen met jou willen wij onze technische ambities versnellen!

Hoe zet jij je in voor deze uitdaging?

De technisch beheerder CRM zal vallen onder het team Microsoft/CRM. Het is de bedoeling dat de kennis van Microsoft Dynamics CRM, ADX, Powershell etc. met een hoge mate van zelfstandigheid en met een praktische instelling wordt toegepast. Van de technisch beheerder CRM wordt verwacht dat hij meedenkt over de uit te voeren werkzaamheden en de te bereiken resultaten, dat hij installatiewerkzaamheden verricht, problemen doelgericht te lijf gaat en opgeleverde producten overdraagt aan de overige beheerders.

Kennis en vaardigheden

 • automatiseren (Powershell) van installatie en configuratie van CRM-servers d.m.v. Desired State Configuration
 • algemene basiskennis van infra, zoals firewalling, SSL-technieken, WinRM en Active Directory zijn noodzakelijk
 • hardening van CRM-servers kennis van Dynamics 365, serverrollen en release-strategieën
 • kennis en ervaring met VSTS en/of Azure DevOps
 • probleemdetectie van ADX, CRM en Release Management
 • kritisch meedenken over oplossingen, uit te voeren werkzaamheden en te bereiken resultaten
 • documentatie bijwerken en opleveren

We zoeken niet de CRM-beheerder die de applicatie inhoudelijk kan configureren.

Dit ben jij

Een grote, kwetsbare groep in onze samenleving is afhankelijk van de diensten die Wigo4it aan de gemeenten levert. Het is dus van groot belang dat die dienstverlening met de grootste zorg wordt beheerd. Jij werkt nauwkeurig en planmatig en je kunt als geen ander organiseren. Je onderzoekt, analyseert problemen en lost ze op. Je hebt goede communicatieve vaardigheden, je werkt graag samen met collega’s en je kunt je moeiteloos schriftelijk uitdrukken. Je hebt voldoende vertrouwen in je eigen kunnen, zodat je niet continue aan anderen moet bewijzen dat je een ervaren CRM-beheerder bent. Je durft te leren van je fouten en je vindt het prettig om in teamverband te leren van elkaar.

Naast je kennis en vaardigheden is dit jouw profiel

 • HBO werk- en denkniveau
 • minimaal 5 jaar werkervaring met Microsoft Dynamics CRM; certificering is een pre
 • goed in het maken van afwegingen tussen de beste oplossingen
 • ervaring in multidisciplinaire teams, goed kunnen samenwerken is essentieel
 • je verdiept je in technologische ontwikkelingen en neemt die mee naar je werk
 • proactieve houding
 • je hebt een analytisch denkvermogen; kritisch-analytisch mag natuurlijk ook.

Dit mag je van ons verwachten

Zoek jij die baan op maat bij een bruisend bedrijf in een bruisende stad, dan ontvangt Wigo4it je met open armen! Door in jou te investeren werken wij samen aan de sociale dienst van morgen. Bij Wigo4it kun je doorgroeien; wij helpen je om je projecten excellent te maken!

Het mooie pakket arbeidsvoorwaarden liegt er niet om: het Individueel Keuzebudget (IKB), het aan- en verkopen van verlofdagen, mogelijkheden voor balans tussen werk en privé, ruimte voor je persoonlijke voorwaarden en natuurlijk een uitstekend salaris. Maar er is meer! Kijk op onze website www.wigo4it.nl/werken-bij en ontmoet je nieuwe collega’s die in korte filmpjes vertellen wat het werken bij Wigo4it zo leuk maakt.

Interesse?

Geïnteresseerden kunnen hun cv en motivatie tot uiterlijk 10 mei mailen aan PenO@wigo4it.nl. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Dian van Heijningen, Teammanager Technisch Beheer op telefoonnummer 06-24 98 08 99.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

terug naar overzicht
Gerelateerd Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het snijvlak van het sociaal domein en informatievoorziening.

Tags: vacature
Vacature: Dynamics CRM configurator

Zet jij jouw professionele expertise en kennis van softwareontwikkeling in voor de sociale dienst van de toekomst?

lees meer
Tags: vacature
Vacture DBA senior

Weet jij alles van database beheer en SQL Server en Oracle omgevingen? Ben of ken jij de senior DBA'er die wij zoeken? Lees de vacature en reageer direct.

lees meer