Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen bij Wigo4it. Volg ons ook op Twitter.

Tags: biztalk,frontend,security,Vacature

Nieuwe vacatures: front-end developer, security engineer, biztalk ontwikkelaar

Nieuwe vacatures

Senior front-end developer

Je realiseert het front-end deel van het portaal Werk & Inkomen. Daarbij werk je nauw samen met ontwikkelaars, UX-designers, testers en analisten. Je ontwikkelt een gelaagde bibliotheek van herbruikbare front-end componenten (interactiepatronen, UI componenten, paginatemplates) en werkt volgens de WCAG 2.0- en WAI-ARIA-standaarden.

Naar de vacature
 

Senior BizTalk Ontwikkelaar

Om de informatievoorziening van de sociale diensten van de vier grootste gemeenten van Nederland draaiende te houden.  Durf jij met jouw BizTalk ervaring en professionele expertise mee te werken aan de sociale dienst van de toekomst? Let’s talk business!

Naar de vacature

Security Engineer

Om de consistentie en samenhang tussen de inrichting, ontwikkeling en bewaking van de G4-ICT voorzieningen en projecten te waarborgen. Jouw passie voor informatiebeveiliging zorgt ervoor dat onze infrastructuur bestand is tegen elke veiligheidsdreiging. Wat wij nodig hebben? Jouw ambitie!

Naar de vacature

terug naar overzicht
Gerelateerd Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen bij Wigo4it. Volg ons ook op Twitter.

Tags: batch,itil,Operations,Vacature
Vacature Medewerker Productie

Wij zoeken een medewerker Productie voor het Sysop team. Dit team is verantwoordelijk voor het uitvoeren van de backofficeverwerkingen van de systemen op een efficiënte en snelle manier.

lees meer
Tags: Operations,Vacature
Vacture DBA senior

Weet jij alles van database beheer en SQL Server en Oracle omgevingen? Ben of ken jij de senior DBA'er die wij zoeken? Lees de vacature en reageer direct.

lees meer