Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen bij Wigo4it. Volg ons ook op Twitter.

Tags: Werken bij

Nieuwe vacature: Senior Oracle DBA

De senior Oracle DBA komt te werken op de dynamische afdeling Ontwikkeling die de behoefte aan vernieuwing omzet in nieuwe of aangepaste applicaties in het sociaal domein. De afdeling bestaat uit Scrum teams die ondersteund worden door een subjectmatter expert team waar de Oracle DBA’s onder vallen.

De afdeling Ontwikkeling houdt zich bezig met het analyseren van wetgeving, regelgeving en gemeentelijk beleid voor de gezamenlijke bouw en inrichting van ICT producten en diensten voor de G4. De applicatie Socrates is daarvan het meest bekende voorbeeld. De afdeling is verantwoordelijk voor ontwerp, realisatie en test van deze vernieuwingen en veranderingen. De afdeling kenmerkt zich door te vernieuwen op alle fronten, dus ook in tooling en door middel van TDD test driven development en automatisch testen. Binnen deze vooruitstrevende omgeving vind je ook vernieuwing d.m.v. ESB, workflow en SGA (SOA).

De Senior Oracle DBA ressorteert onder de teammanager Ontwikkeling en is verantwoordelijk voor de actualiteit, volledigheid en de consistentie van databases en andere gegevensverzamelingen van de applicatie Socrates. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor de PL/SQL packages van de applicatie.

Lees meer over het takenpakket en de functie-eisen in de volledige vacaturetekst.

terug naar overzicht
Gerelateerd Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen bij Wigo4it. Volg ons ook op Twitter.

Tags: Werken bij
Hoe ziet het werken bij Wigo4it eruit? Bekijk de filmpjes

In een paar minuten vertellen Joeri, Marco en Varsha over wat het werken bij Wigo4it inhoudt. Word jij onze nieuwe collega?

lees meer