Nieuws, Kennis en Visie

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het snijvlak van het sociaal domein en informatievoorziening.

Een nieuwe huisstijl!

Een nieuw pand, een nieuw jaar, nieuwe uitdagingen en dus een nieuwe huisstijl! De huisstijl die we hadden dateerde uit de begintijd van Wigo4it en paste niet meer bij wie we zijn en willen worden. Lees hier meer over het verhaal achter ons nieuwe logo en huisstijl. Wij zijn er blij mee en trots op!

Bekijk de animatie

Vormgever Enchilada heeft ons geholpen om deze belangrijke stap te zetten en een nieuwe huisstijl te ontwikkelen. Het resultaat is een nieuwe, frisse, eigentijdse visuele identiteit waarin we laten zien wat onze kracht is: de verbinding tussen de G4.

In het nieuwe logo is dit zichtbaar gemaakt met vier stippen die zijn afgeleid van de posities van de steden op de landkaart. De stippen staan met elkaar in verbinding en vormen zo een vier.

Taco Sipma, vormgever bij Enchilada:
“Wij vonden het ontzettend leuk om de naam ‘Wigo4it'  een nieuwe lading geven. Het oude logo was erg abstract, het nieuwe logo heeft een duidelijke visuele stijl. Het is niet meer gissen naar de betekenis, maar het beeldt uit waar Wigo4it voor staat.”

Helder en eenduidig

Wigo4it zit midden in een professionaliseringsslag: ICT wordt innovatiever, veranderingen in governance, maar ook nog steeds het verbeteren van onze dagelijkse werkzaamheden. De nieuwe visuele identiteit onderstreept die professionalisering en past bij onze ambitie. Met deze nieuwe, frisse identiteit zijn we klaar voor de toekomst. Daarnaast is de nieuwe identiteit voor de medewerkers van Wigo4it iets om trots op te zijn. Tot slot willen we uitstralen dat we onze zaken op orde hebben, helder en eenduidig.

Wigo4it goes social

Op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen en hoe het er bij Wigo4it aan toe gaan? Volg ons via Twitter en Facebook!

 

terug naar overzicht