Nieuws, Kennis en Visie

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het snijvlak van het sociaal domein en informatievoorziening.

Nieuwe entree Wigo4it

Na een periode van verbouwingen en noodmaatregelen wordt op dinsdag 7 april de nieuwe entree van kantorencomplex Stichthage in gebruik genomen. Voor onze bezoekers betekent dat een nieuwe toegangsprocedure. Lees in dit bericht wat er van je verwacht wordt bij aankomst en vertrek.

De toegang van het kantoor van Wigo4it in Stichthage is vanuit de stationshal bereikbaar. Hier gebruik je de roltrappen of de trap naar boven (zie afbeelding). Dan kom je in de entreehal op de 1e etage, deze wordt de komende tijd nog voorzien van meubilair en beplanting.

Aankomst

Van 08.00 uur tot 17.00 uur is de receptie op de 1e etage geopend. Hier kan je je melden waarna je een bezoekerspas ontvangt en wordt doorverwezen naar de 5e etage. Buiten de openingstijden van de receptie dien je je als bezoeker rechtstreeks (dus telefonisch) te melden bij degene voor wie je komt. In dit geval moet hij/zij jou zelf ophalen bij de entree.

Vertrek

Met de verkregen toegangspas kan je het pand ook verlaten. Dat doe je door de pas achter te laten bij de poortjes (speedlanes). De pas wordt ingeslikt en de deur gaat open. De deuren naar de stationshal gaan tijdens kantoortijden niet automatisch open. Je moet dan aanbellen waarna je verbinding krijgt met de receptie. Deze opent de deuren op afstand. 

Wanneer je tijdens de openingstijden van de receptie bent binnen gekomen, maar het pand verlaat nadat de receptie is gesloten, kan je het pand via een openstaande poort naast de toegangspoortjes op de 1e etage verlaten. Laat de toegangspas die je bij binnenkomst hebt gekregen wel achter bij de poortjes zodat deze kan worden hergebruikt.

Als je buiten kantoortijden op bezoek komt, let er dan op dat er geen onbevoegden zonder toegangspas met je meelopen. Dit geldt ook voor het vertrek na sluitingstijd.

Bereikbaarheid

Deze informatie is ook terug te vinden op onze Contactpagina.

 

terug naar overzicht