Nieuws, Kennis en Visie

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het snijvlak van het sociaal domein en informatievoorziening.

Tags: vacature

Vacature Medewerker batchverwerking

Ben jij de Medewerker Productie die ons Sysop-team komt versterken?

Hoe Als Medewerker Productie draag je zorg voor het analyseren van batchverwerkings-processen en het opstellen en verbeteren van productieschema's. Als teamlid van de afdeling SysOp stel je in samenwerking met de afdelingen Functioneel beheer van de diverse gemeentes de jaarplanning op en verwerkt deze in de diverse systemen zoals Socrates en UC4. Daarnaast geeft ze advies en ideeën over te maken en wijzigen batches. Tevens verzorgt het team testwerkzaamheden voor zowel de gemeentes als het Acceptatietest-team. Sinds kort heeft het team diverse taken van de sectie DBA overgenomen, waaronder het draaien van adaptieve en correctieve scripts, het in de database verwerken van de zogenaamde stuurdata en het bijhouden van de postcodetabel.
Waarom? Het uitvoeren van de backoffice-verwerkingen van systemen moet op een efficiënte en snelle manier geschieden. Het is van belang om storingen, in samenwerking met scrumteams, direct te verhelpen.
Met wie? Met de collega's van het Sysop-team, in samenwerking met scrumteams.

Over ons

Wigo4it bouwt samen met gemeenten aan een duurzame en betrouwbare informatievoorziening. Wigo4it werkt als samenwerkingspartner aan innovaties in het sociale domein. Dat doet zij vanuit een gedeeld belang: een zo goed mogelijke dienstverlening aan de burger.

De afdeling Ontwikkeling werkt voor het ontwikkelproces volgens de scrum&agile-methodiek. In domein-georiënteerde scrumteams werken analisten, ontwikkelaars, testers en applicatiebeheerders integraal samen, waarbij de door het team gekozen Scrummaster het proces begeleidt en een Product owner namens en met de functioneel beheerders de functionele specificaties stuurt. Daarnaast zijn er enige specialistische teams met wetsanalisten, DBA/Metagegevensbeheerders/Beheerder Regels en Wetten stuurdata, medewerkers ITP/R&W en medewerkers Productie (“Sysop”).

Het Sysop-team is verantwoordelijk voor het uitvoeren van de backoffice-verwerkingen van systemen. Die zullen voornamelijk bestaan uit dagelijkse batchverwerking, outputverwerking, controle op batchverwerkingen en het aanleveren van bestanden

Wat verwachten we van jou

Als Medewerker Productie wordt van jou verwacht dat je zelfstandig productieschema's opstelt, verbetert en opvolgt. 

Jij boekt succes als

 • je productieschema's nauwkeurig opvolgt
 • je ervoor zorgt dat de resultaten optimaal zijn
 • door jou de zaken lopen als een zonnetje, jij problemen en storingen in een handomdraai oplost, alles in goed overleg met de scrumteams

Dit maakt jou echt onmisbaar als specialist

 • HBO/HBO werk- en denkniveau
 • kennis en hands-on ervaring met batchverwerking, bij voorkeur met Automatic Workload Automation
 • je hebt kennis van Oracle SQL*plus
 • je hebt kennis van TOAD
 • je hebt kennis van TopDesk
 • bereid om werk in de avonduren en in het weekend te verrichten (op roulatiebasis)
 • stressbestendig, nauwkeurig, proactief en zelfstandig
 • ervaren om te werken binnen een Agile omgeving
 • DevOps ervaring is een pré
 • ITIL-kennis (niveau Foundation) is een pré

Dit mag je van ons verwachten

Werken bij Wigo4it betekent flexibel werken in het centrum van Den Haag, in een unieke organisatie en met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Wij bieden je een goed salaris, een flexibele werkplek en tal van ontwikkelmogelijkheden.

Jouw persoonlijke ontwikkeling is belangrijk. Wij realiseren samen groei in kennis en in functie, omdat jij werkt met de beste professionals die kennis met elkaar delen. Wij ondersteunen je in het behalen van certificeringen of opleidingen. Wij werken met de nieuwste technieken waardoor je op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen. Kijk op www.wigo4it.nl/werken-bij en ontmoet je nieuwe collega’s die in korte filmpjes vertellen wat het werken bij Wigo4it zo leuk maakt. 

Geïnteresseerd?

Stuur je motivatie met cv naar PenO@wigo4it.nl. Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met PenO@wigo4it.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


terug naar overzicht
Gerelateerd Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het snijvlak van het sociaal domein en informatievoorziening.

Tags: vacature
Vacature Technisch Beheerder CRM

Wend jij jouw professionele deskundigheid in technisch beheer aan voor de sociale dienst van de toekomst?

lees meer
Tags: vacature
Vacature: Dynamics CRM configurator

Zet jij jouw professionele expertise en kennis van softwareontwikkeling in voor de sociale dienst van de toekomst?

lees meer
Tags: vacature
Vacture DBA senior

Weet jij alles van database beheer en SQL Server en Oracle omgevingen? Ben of ken jij de senior DBA'er die wij zoeken? Lees de vacature en reageer direct.

lees meer