Nieuws, Kennis en Visie

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het snijvlak van het sociaal domein en informatievoorziening.

Wigo4it verwelkomt Larissa Zegveld als algemeen directeur/bestuurder

Larissa Zegveld

Met ingang van 1 juni wordt Larissa Zegveld algemeen directeur/bestuurder bij Wigo4it. Bij Wigo4it wil Larissa doorgaan vanuit haar grote passie, het belang van informatie in de participatie- en informatiesamenleving (de goed geïnformeerde maatschappij).

Gemeentelijk collectief versterken

De keuze voor Wigo4it is ingegeven door de steeds grotere betekenis van de uitvoering, en daarmee de positie van onder andere gemeenten, in het overheidskrachtenveld. Zegveld: "Ik geloof in samenwerking; de kracht van het gemeentelijk collectief om de uitvoering te versterken in de balans met beleid zal steeds meer blijken".

Ideale kandidaat

Larissa Zegveld start per 1 juni als algemeen directeur bij Wigo4it. Zij volgt daarmee interim directeur Udo Groen op. Groen: "Het Bestuur en de selectiecommissie van Wigo4it zien in Zegveld de ideale kandidaat voor deze functie. Haar profiel en haar ervaring sluiten goed aan bij de uitdagingen waar Wigo4it voor staat."

Ervaring bij KING

Larissa Zegveld heeft zeven jaar bij het Kwaliteitsinstituut Nederlandse Gemeenten gewerkt, waarvan de laatste vier jaar als directeur. Ze is trots op de organisatie die KING geworden is en heeft vertrouwen in de toekomst van de organisatie, die als onderdeel van de VNG de gezamenlijke uitvoering van gemeenten mede vormgeeft. De huidige adjunct-directeur, Ingrid Hoogstrate, zal de functie van directeur KING voorlopig waarnemen.

Wigo4it ziet er naar uit om met Larissa samen te werken en wij verwelkomen haar binnen het samenwerkingsverband!

Bron: Persbericht website KINGterug naar overzicht