Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen bij Wigo4it. Volg ons ook op Twitter.

Tags: Bestuur,Directie

Wigo4it verwelkomt Larissa Zegveld als algemeen directeur/bestuurder

Larissa Zegveld

Met ingang van 1 juni wordt Larissa Zegveld algemeen directeur/bestuurder bij Wigo4it. Bij Wigo4it wil Larissa doorgaan vanuit haar grote passie, het belang van informatie in de participatie- en informatiesamenleving (de goed geïnformeerde maatschappij).

Gemeentelijk collectief versterken

De keuze voor Wigo4it is ingegeven door de steeds grotere betekenis van de uitvoering, en daarmee de positie van onder andere gemeenten, in het overheidskrachtenveld. Zegveld: "Ik geloof in samenwerking; de kracht van het gemeentelijk collectief om de uitvoering te versterken in de balans met beleid zal steeds meer blijken".

Ideale kandidaat

Larissa Zegveld start per 1 juni als algemeen directeur bij Wigo4it. Zij volgt daarmee interim directeur Udo Groen op. Groen: "Het Bestuur en de selectiecommissie van Wigo4it zien in Zegveld de ideale kandidaat voor deze functie. Haar profiel en haar ervaring sluiten goed aan bij de uitdagingen waar Wigo4it voor staat."

Ervaring bij KING

Larissa Zegveld heeft zeven jaar bij het Kwaliteitsinstituut Nederlandse Gemeenten gewerkt, waarvan de laatste vier jaar als directeur. Ze is trots op de organisatie die KING geworden is en heeft vertrouwen in de toekomst van de organisatie, die als onderdeel van de VNG de gezamenlijke uitvoering van gemeenten mede vormgeeft. De huidige adjunct-directeur, Ingrid Hoogstrate, zal de functie van directeur KING voorlopig waarnemen.

Wigo4it ziet er naar uit om met Larissa samen te werken en wij verwelkomen haar binnen het samenwerkingsverband!

Bron: Persbericht website KINGterug naar overzicht
Gerelateerd Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen bij Wigo4it. Volg ons ook op Twitter.

Tags: amsterdam,Bestuur
Vertrekkende bestuursvoorzitter Van Delden is ‘verknocht geraakt’ aan Wigo4it

Bas van Delden, directeur Werk in Amsterdam, verruilt in mei de gemeente Amsterdam voor de Sociale Verzekeringsbank (SVB). Zijn afscheid van Amsterdam betekent ook een afscheid van Wigo4it, waar hij ruim drie jaar bestuurslid was

lees meer
Tags: Besturing,Bestuur
Nieuw bestuurslid Bas Stam: 'ons werk doet er echt toe'

In de stad Utrecht is Bas Stam sinds april directeur Werk & Inkomen. Zodoende is hij ook bestuurslid van Wigo4it. Hij is nieuw binnen het sociale domein en heeft nog een frisse blik op veel onderwerpen. Een kennismaking. 

lees meer
Tags: Actueel,Directie
Kom naar onze workshop tijdens congres Samen Organiseren van VNG/KING

Op 5 april verzorgen we een workshop op het congres Digitale Agenda 2020 - Samen Organiseren van VNG/KING. Wil je meer weten over de praktijk van samen organiseren in de G4? Kom naar onze workshop van 12.30-13.20, locatie De Fabrique in Maarssen/Utrecht zaal Havenmeester.

 

lees meer