Nieuws, Kennis en Visie

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het snijvlak van het sociaal domein en informatievoorziening.

Gezocht: Tester m/v

De afdeling Ontwikkeling van Wigo4IT is verantwoordelijk voor het beheer van en onderhoud op bestaande, als ook de realisatie van nieuwe (vervangende) applicaties. De afdeling Ontwikkeling ontwerpt en realiseert deze veranderingen, zowel in eigen beheer of onder regie uitbesteedt aan externe partijen. Grootschalige verandering worden project- en/of programmamatig aangepakt.

Een belangrijk programma betreft de inrichting van een Professional Portal (aanbesteding) en de hiervoor benodigde integratielaag. De portal zal op termijn zowel de burger als professional op toegang bieden tot de gemeentelijke diensten binnen het domein werk, inkomen en zorg.

Binnen de afdeling werken diverse agile/scrum teams die bestaan uit diverse ICT-specialisten, zoals analisten, ontwikkelaars, testers en beheerders. Zij ontwerpen en realiseren nieuwe functionaliteiten of aanpassingen van bestaande functionaliteiten. Daarbij hanteert het team een werkmethodiek die borgt dat de opgeleverde functionaliteit zo goed mogelijk voldoet aan de klantverwachting. Daarom wordt nauw samengewerkt met de klant en de medewerkers van andere afdelingen binnen Wigo4it.

Voor de afdeling Ontwikkeling zijn we op zoek naar een:

Tester

Lees de vacaturetekst en reageer direct online.

Ken je iemand die voor deze functie in aanmerking komt? Deel de vacature dan via jouw social media!

terug naar overzicht