Nieuws, Kennis en Visie

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het snijvlak van het sociaal domein en informatievoorziening.

Tags: evenement

Een nieuwe fase

Vandaag, maandag 1 oktober is voor Wigo4it een bijzondere dag. We luiden een nieuwe fase in met twee gebeurtenissen die samenvallen: het innovatieprogramma is onderdeel van Wigo4it én we nemen een nieuwe verdieping in gebruik.

Edison en Socrates

In 2014 zijn de G4 gestart met een innovatieprogramma. Dat programma was gericht op de ontwikkeling van Edison, de applicatie die als belangrijkste doel heeft: gebruiksvriendelijke digitale dienstverlening voor inwoners en gemeenteambtenaren. Op 1 oktober wordt het innovatieprogramma onderdeel van Wigo4it. De werkwijze van het programma blijft gelijk, zowel voor de medewerkers die meeverhuizen, als voor de collega’s uit de G4 die betrokken zijn in de verschillende teams. 

5e en 6e etage

Op 1 oktober neemt Wigo4it ook de nieuwe werkruimte op de 6e verdieping in gebruik. Deze nieuwe verdieping maakt samen- en flexwerken makkelijker. Op de 5e en (een gedeelte van de) 6e etage delen de Edison collega’s werkplekken met de rest van Wigo4it. Een trap verbindt beide etages, die dezelfde uitstraling hebben, met elkaar.

Bezoekersinformatie

Vanaf 1 oktober is de entree en receptie van Wigo4it op de 6e etage. Je kan niet meer rechtstreeks met de lift naar de 5e etage. Zie ook contact. Ben je benieuwd hoe de etage eruit ziet? Kom gerust langs voor een kop koffie als je in de buurt bent.

terug naar overzicht
Gerelateerd Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het snijvlak van het sociaal domein en informatievoorziening.

Tags: basisschool,evenement,Girlsday,ICT
Basisscholieren bezoeken Wigo4it tijdens Girlsday

Tijdens Girlsday werkte Wigo4it om 31 scholieren voor ICT te interesseren!

lees meer
Tags: evenement,innovatie,statushouders
Volg de NL-app doorontwikkeling

Woensdag 13 maart zijn we op het congrestifal van VNG Realisatie te vinden met de NL-app, de app voor statushouders.

lees meer
Tags: digitaal ontmoetingsplein,evenement
Wigo4it bestaat vandaag 11 jaar

Het is precies 11 jaar geleden dat Wigo4it officieel werd opgericht. Vorig jaar vierden we ons 10 jarig jubileum met een feestelijk congres. Daar introduceerden we onder andere een visie op digitale dienstverlening in de informatiesamenleving voor 2025.

lees meer