Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het snijvlak van het sociaal domein en informatievoorziening.

Tags: edison,innovatie,Socrates

Een nieuwe fase

Vandaag, maandag 1 oktober is voor Wigo4it een bijzondere dag. We luiden een nieuwe fase in met twee gebeurtenissen die samenvallen: het innovatieprogramma is onderdeel van Wigo4it én we nemen een nieuwe verdieping in gebruik.

Edison en Socrates

In 2014 zijn de G4 gestart met een innovatieprogramma. Dat programma was gericht op de ontwikkeling van Edison, de applicatie die als belangrijkste doel heeft: gebruiksvriendelijke digitale dienstverlening voor inwoners en gemeenteambtenaren. Op 1 oktober wordt het innovatieprogramma onderdeel van Wigo4it. De werkwijze van het programma blijft gelijk, zowel voor de medewerkers die meeverhuizen, als voor de collega’s uit de G4 die betrokken zijn in de verschillende teams. 

5e en 6e etage

Op 1 oktober neemt Wigo4it ook de nieuwe werkruimte op de 6e verdieping in gebruik. Deze nieuwe verdieping maakt samen- en flexwerken makkelijker. Op de 5e en (een gedeelte van de) 6e etage delen de Edison collega’s werkplekken met de rest van Wigo4it. Een trap verbindt beide etages, die dezelfde uitstraling hebben, met elkaar.

Bezoekersinformatie

Vanaf 1 oktober is de entree en receptie van Wigo4it op de 6e etage. Je kan niet meer rechtstreeks met de lift naar de 5e etage. Zie ook contact. Ben je benieuwd hoe de etage eruit ziet? Kom gerust langs voor een kop koffie als je in de buurt bent.

terug naar overzicht
Gerelateerd Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het snijvlak van het sociaal domein en informatievoorziening.

Tags: edison,Operations,releasemanager,Socrates,Vacature
Vacature Releasemanager

Ben jij de releasemanager die onze IT-operatie wendbaarder houdt en helpt verbeteren? Bekijk de vacature en reageer direct!

lees meer
Tags: community,digitaal ontmoetingsplein,innovatie
De 3 redenen waarom Wigo4it lid is van de Dutch Innovation Community

Sinds 1 augustus is Wigo4it onderdeel van de Dutch Innovation Community. In deze community zijn ict'ers en innovators uit Zuid-Holland verenigd. De community draait om ontmoeten, onderzoeken, ondernemen en onderwijs. Het doel is kennisuitwisseling, zowel tussen bedrijven, als met de IT studenten van de Haage Hogeschool.

lees meer
Tags: digitaal ontmoetingsplein,digitalisering,innovatie
Overheid: focus op verbinding en wees echt innovatief!

Met deze oproep aan de overheid start het essay dat Larissa Zegveld (algemeen directeur Wigo4it) en Eelke Horselenberg (Adviseur VNG) hebben geschreven. “De overheid loopt nog sterk achter in de digitale wereld, het is tijd voor een omslag”. Lees het essay op onze site.

lees meer