Nieuws, Kennis en Visie

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het snijvlak van het sociaal domein en informatievoorziening.

Directeur Roel Geers vertrekt bij Wigo4it

Dinsdagmorgen 28 juni heeft waarnemend algemeen directeur Roel Geers bekendgemaakt dat hij vertrekt bij Wigo4it. Sinds juli 2015 was Roel betrokken bij Wigo4it. Eerst in de rol van demandmanager en vanaf 1 november 2015 als waarnemend algemeen directeur. Zijn gezondheid laat het echter niet toe om deze rol te blijven vervullen.

Perfecte match

Over de reden van zijn vertrek zei Roel: "Ik heb met plezier leiding gegeven bij Wigo4it. Voorafgaand aan deze opdracht heb ik gezegd: Wigo4it, daar zou ik willen werken. Helaas kreeg ik in april een stevige medische waarschuwing en vorige week wederom. Dat is jammer, want Wigo4it en ik waren een perfecte match. Het houdt op nu het lijf het niet meer goed vindt, terwijl mijn ambitie verder reikt. Ik had mij aan de andere kant geen mooiere uitdaging dan deze kunnen wensen aan het einde van mijn carrière."

Continuiteit en borging

Bestuursvoorzitter Bas van Delden over het vertrek van Roel: " Ondanks dat het bestuur het vertrek van Roel zeer betreurt en hem het allerbeste wenst, laat het onverlet dat we de continuïteit van Wigo4it hoge prioriteit geven. Mijn boodschap is dan ook om te zorgen dat de dienstverlening doorloopt en dat we de innovatiekracht borgen die we nu aan het ontwikkelen zijn. Het is heel jammer voor Roel en voor ons, maar het bestuur respecteert de keuze om te stoppen. Ik vond het zeer prettig samenwerken met Roel, een directeur die het vak begrijpt en oprecht geïnteresseerd is in de mens."

Het bestuur gaat op zoek naar een geschikte opvolger voor Roel voor zowel de korte als de lange termijn.

terug naar overzicht