Nieuws, Kennis en Visie

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het snijvlak van het sociaal domein en informatievoorziening.

De top 5 van Wigo4it

Wat waren de hoogtepunten van het afgelopen jaar? Aan de hand van de meestgelezen nieuwsberichten van onze site lees je een overzicht van de mijlpalen van 2014:

1. Een nieuwe huisstijl!

Het kan bijna niet anders, onze nieuwe huisstijl is het hoogtepunt van afgelopen jaar! In januari lanceerden we een nieuwe huisstijl waarin onze kracht zichtbaar is: de verbinding leggen tussen de G4. In het nieuwe logo zie je de vier stippen die staan voor de vier steden op de landkaart en worden verbonden door de vier. Lees verder

2. Wigo4it werkplekconcept in de media

Op nummer twee aandacht voor ons nieuwe werkplekconcept. Met de verhuizing greep Wigo4it de kans om haar werkplekconcept te vernieuwen. De nieuwe werkomgeving is open, nodigt uit tot samenwerken en is een ontmoetingsplek. Voor ons en voor onze klanten. Bekijk foto's en lees wat verschillende media schreven hierover.

3. Ondertekening ketenovereenkomst met BKWI

In mei werd de samenwerking met onze ketenpartners versterkt.  Door de ondertekening van de ketenovereenkomst met BKWI staat Wigo4it dichterbij de SUWI-partners. Lees het volledige bericht.

4. Wijzigingen wetgeving rond werk en inkomen

Je zou kunnen concluderen dat 2014 in het teken stond van de voorbereidingen voor de nieuwe Participatiewet. Niet voor niets dat de overzichtelijke infographic die de Argumentenfabriek voor Wigo4it maaktte -waarin in een oogopslag te zien is waar de wijziging over gaat - zo populair was het afgelopen jaar. Bekijk hem hier

5. Beter ten halve gekeerd dan ten hele gedwaald

We besluiten dit overzicht met het meest recente bericht in deze lijst: het terugtrekken van de aanbesteding. In november 2013 startte Wigo4it de eerste fase van een aanbesteding die gericht was op het moderniseren van de werkprocessen en het daarbijhorende ICT landschap. Dit zou in 2016 worden gerealiseerd. Er is afgelopen zomer een heroverweging gemaakt. De innovatie gaat door, maar dan in kleinere stappen. Lees het hele bericht.

Een gelukkig 2015

Kortom, 2014 stond voor ons in het teken van vernieuwing, samenwerking en bezinning. We sluiten het jaar voldaan af en vervolgen in 2015 met het innoveren van de werkprocessen en ICT zodat de G4 dienstverlening aan burgers kan blijven verbeteren. We wensen iedereen een gelukkig 2015! 

terug naar overzicht