Nieuws, Kennis en Visie

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het snijvlak van het sociaal domein en informatievoorziening.

Tags: evenement

Congres ‘Hack to the future’

Hack to the future

Wigo4it bestaat in september 10 jaar! 10 jaar samenwerking tussen de vier grootste gemeenten. 10 jaar dienstverlening binnen het sociaal domein aan onze burgers. En daar hebben we hard voor gewerkt. 

Een mooi moment om de lessen die we hebben geleerd te delen. Kennis die de basis vormt voor de toekomst. Overal om ons heen bewegen overheid, samenleving en ICT systemen. Mogelijkheden voor (gemeentelijke) samenwerking en informatievoorziening op landelijk niveau worden nog belangrijker.

Op dinsdag 26 september organisereerde Wigo4it voor onze G4 collega's en een aantal andere relaties een congres. Daarin werden in één middag handvaten meegegeven over onder andere: privacy, samenwerking, datagedreven sturing, het burgerperspectief en de laatste ontwikkelingen van de Participatiewet. Inspirerende sprekers als Bert Mulder (hoogleraar) en Christien Bronda (Directeur Participatie en Decentrale Voorzieningen bij Ministerie van SZW) en nog velen meer vertellen hun verhaal. Bekijk alle workshops op de congreswebsite.

Volg het congres op onze social media: Twitter, Facebook en LinkedIn.

Met vragen of voor meer informatie over het congres kan je contact opnemen met communicatie@wigo4it.nl.

terug naar overzicht
Gerelateerd Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het snijvlak van het sociaal domein en informatievoorziening.

Tags: evenement,innovatie,statushouders
Volg de NL-app doorontwikkeling

Woensdag 13 maart zijn we op het congrestifal van VNG Realisatie te vinden met de NL-app, de app voor statushouders.

lees meer
Tags: evenement
Een nieuwe fase

Vandaag, maandag 1 oktober is voor Wigo4it een bijzondere dag. We luiden een nieuwe fase in met twee gebeurtenissen die samenvallen: het innovatieprogramma wordt onderdeel van Wigo4it én we nemen een nieuwe verdieping in gebruik.

lees meer
Tags: digitaal ontmoetingsplein,evenement
Wigo4it bestaat vandaag 11 jaar

Het is precies 11 jaar geleden dat Wigo4it officieel werd opgericht. Vorig jaar vierden we ons 10 jarig jubileum met een feestelijk congres. Daar introduceerden we onder andere een visie op digitale dienstverlening in de informatiesamenleving voor 2025.

lees meer