Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het snijvlak van het sociaal domein en informatievoorziening.

Tags: congres,evenement,jubileum,viering

Congres ‘Hack to the future’

Hack to the future

Wigo4it bestaat in september 10 jaar! 10 jaar samenwerking tussen de vier grootste gemeenten. 10 jaar dienstverlening binnen het sociaal domein aan onze burgers. En daar hebben we hard voor gewerkt. 

Een mooi moment om de lessen die we hebben geleerd te delen. Kennis die de basis vormt voor de toekomst. Overal om ons heen bewegen overheid, samenleving en ICT systemen. Mogelijkheden voor (gemeentelijke) samenwerking en informatievoorziening op landelijk niveau worden nog belangrijker.

Op dinsdag 26 september organisereerde Wigo4it voor onze G4 collega's en een aantal andere relaties een congres. Daarin werden in één middag handvaten meegegeven over onder andere: privacy, samenwerking, datagedreven sturing, het burgerperspectief en de laatste ontwikkelingen van de Participatiewet. Inspirerende sprekers als Bert Mulder (hoogleraar) en Christien Bronda (Directeur Participatie en Decentrale Voorzieningen bij Ministerie van SZW) en nog velen meer vertellen hun verhaal. Bekijk alle workshops op de congreswebsite.

Volg het congres op onze social media: Twitter, Facebook en LinkedIn.

Met vragen of voor meer informatie over het congres kan je contact opnemen met communicatie@wigo4it.nl.

terug naar overzicht
Gerelateerd Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het snijvlak van het sociaal domein en informatievoorziening.

Tags: congres,jubileum,ontmoetingsplein
Burger en ontmoetingsplein staan centraal op Wigo4it congres

"You may say I’m a dreamer." Larissa Zegveld, directeur van Wigo4it, heeft een droom. "Stel je nu toch eens voor: een digitaal ontmoetingsplein waar burgers, overheden én marktpartijen elkaar vinden voor álles wat ze nodig hebben." Zo begint zij haar speech tijdens het tienjarig-jubileumcongres dat op 26 september plaatsvindt in Amsterdam. Het wordt een middag waarin kort wordt teruggeblikt op de afgelopen tien jaar. En vooral vooruitgekeken naar de toekomst.

lees meer
Tags: evenement,jubileum,viering
Wigo4it viert tiende verjaardag

Op 7 september is het precies tien jaar geleden dat Wigo4it – tijdens een feestelijke aftrap in Rotterdam – officieel werd opgericht. Twee van de betrokkenen van het eerste uur, toenmalig directeur SZW Rotterdam Mart Toet en Frank Dorsman, in die tijd adviseur in Den Haag, kijken terug op een mooie, maar spannende tijd.

lees meer