Nieuws, Kennis en Visie

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het snijvlak van het sociaal domein en informatievoorziening.

Campagne GROEI van start

Afgelopen maandag, 14 november was de kick-off van de interne campagne GROEI. Directeur Tom van Noort onthulde daarbij de campagnemiddelen die Wigo4it medewerkers de komende maanden ondersteunen bij het visualiseren van de groei van onze kwaliteit.

"Wigo4it werkt continu aan verandering en verbetering voor de G4. Een aantal cruciale onderwerpen krijgt de komende maanden méér aandacht. Dit doen we door ons technisch fundament te versterken en volwassener te worden. Dit zijn voorwaarden om te groeien en te innoveren.", aldus Tom van Noort.

Planten

De resultaten van onze verbeteringen visualiseren we met planten, in deze campagne ‘Groei’. De planten zijn een metafoor voor de groei van de cruciale projecten. Samen vormen deze planten, verspreid over onze etage, de vooruitgang waarvan wij én de G4 profiteren. Met als doel: de kwaliteit van Wigo4it laten groeien!

Op onderstaande van links naar rechts: Tom van Noort (directeur), Martijn Schraag (manager Ontwikkeling), Jaap den Haan (Manager Regie), Karel Doorman (Manager Operations) en Hessel Westera (Adjunct directeur).

 

 

terug naar overzicht