Nieuws, Kennis en Visie

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het snijvlak van het sociaal domein en informatievoorziening.

Nieuwe website: meer informatie en toekomstbestendig

De nieuwe Wigo4it website is live! Deze website geeft een beter beeld van wie we zijn, wat we doen en sluit aan bij het doel van Wigo4it: betere dienstverlening aan G4 professional én burger door slimme ICT. De voornaamste verbeteringen op de website staan hieronder beschreven.

Thema's van dienstverlening

De pijlers van onze dienstverlening zijn terug te vinden op de pagina thema’s. In deze rubriek vind je informatie over: Scrum, informatiebeveiliging, flexibel werken, continu verbeteren en automatisch testen. Deze thema’s worden de komende tijd onder andere aangevuld met: werken onder architectuur, SGA en services, innovatie. Naast informatie over deze thema’s koppelen we hier praktijkvoorbeelden aan.

Socrates, RMW en de rest

Ook is de rubriek producten toegevoegd met een concreet overzicht en een beschrijving van onze applicaties Socrates, RMW, Allegro. Binnenkort volgt een infographic over Socrates waarin we het gebruik en de omvang van onze grootste applicatie hebben gevat in een visualisatie.

Toekomstbestedig

Tot slot is de website qua lay-out en techniek zo aangepast dat hij zowel op desk-en laptop als mobiele devices (responsive) zichtbaar is. Kortom, met deze website zijn we zowel qua informatieve mogelijkheden als in techniek toekomstbestendig. Achter de schermen blijven we bezig om de bovenstaande rubrieken te blijven aanvullen en verbeteren. Blijf op de hoogte van actueel nieuws en achtergrondinformatie door ons te volgen via Twitter, Facebook en/of Linkedin.

Heb je vragen, opmerkingen of suggesties over de nieuwe website? Mail die dan naar communicatie@wigo4it.nl.

 

 

terug naar overzicht