Nieuws, Kennis en Visie

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het snijvlak van het sociaal domein en informatievoorziening.

Allegro 3.0 live!

Allegro 3.0 is in productie! Arjan Dekker (Gemeente Den Haag) heeft zondagavond een 'go' gegeven. Vanaf vandaag werken de Kredietbank Den Haag en Pandhuis met de nieuwe versie. George Gaiser, technisch projectleider Gemeente Den Haag (en links op de foto) kwam vanochtend bij Wigo4it langs met taart om dit heugelijke moment te vieren.

Allegro is de applicatie, die schuldhulpverleners van de gemeente Den Haag ondersteunt in het traject om mensen uit de financiĆ«le problemen te krijgen. Deze wordt door Wigo4it gehost en Kred'IT geleverd.

Han Zeegers (projectleider Wigo4it): "Afgelopen weekend hebben de teams van Technisch Beheer Windows en Netwerken samen met de medewerkers van de Gemeente Den Haag enorme inzet geleverd om de productieomgeving inclusief alle koppelingen in de lucht te krijgen. Met de leverancier zijn de proef- en definitieve conversies uitgevoerd en 6 nieuwe koppelingen gerealiseerd, getest en opgeleverd."

Nieuwe manier van werken

Voor dit project zijn complete workflows ontworpen en ingericht. De medewerkers van de gemeente Den Haag hebben de afgelopen weken cursussen gekregen en gaan op een andere wijze hun werk doen. Deze nieuwe werkprocessen zijn vertaald naar inrichtingschema's en ingebracht in Allegro.

Op de foto van links naar rechts: George Gaiser (projectleider gemeente Den Haag), Han Zeegers (projectleider Wigo4it), Henk van der Hammen en Robert Jan Jonker (beide medewerkers Technisch Beheer). 

terug naar overzicht