Nieuws, Kennis en Visie

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het snijvlak van het sociaal domein en informatievoorziening.

Directeur Tom van Noort vertrekt bij Wigo4it

Algemeen directeur Tom van Noort vertrekt met ingang van 1 november 2015 bij Wigo4it. Na vijf enerverende jaren slaat hij een nieuwe weg in.

lees meer
Tags: socrates
Nieuw op deze site applicatieoverzicht Wigo4it

De belangrijkste applicaties die Wigo4it bouwt en/of beheert op een rij: Socrates, RMW, Allegro en GALO.

lees meer
Nieuw bestuurslid Bas Stam: 'ons werk doet er echt toe'

In de stad Utrecht is Bas Stam sinds april directeur Werk & Inkomen. Zodoende is hij ook bestuurslid van Wigo4it. Hij is nieuw binnen het sociale domein en heeft nog een frisse blik op veel onderwerpen. Een kennismaking. 

lees meer
Tags: scrum
Wigo4it hackathon groot succes

Vandaag organiseerde Wigo4it samen met mantelpartijen: Atos, Ordina en LinkiT een hackathon. Anders dan de naam doet vermoeden, heeft dit niets met 'hacking' te maken. De pitches hadden betrekking op flow, cloud security en architectuur.

lees meer
Tags: domein inkomen,socrates
Wigo4it werkt aan kwaliteitscheck

Een goede performance is één van de belangrijkste pijlers van een succesvolle applicatie. Wigo4it is gestart met een Proof of Concept (PoC) voor het inrichten van performancetesten voor applicatie Socrates.

lees meer
Socrates bestaat 10 jaar

Socrates is vandaag jarig! Deze applicatie ondersteunt sinds 3 juni 2005 het primair proces rondom Inkomen en Zorg van de Sociale diensten van de G4. Vandaag staan we stil bij de nieuwe versie die tien jaar geleden in productie ging. 

lees meer