Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het snijvlak van het sociaal domein en informatievoorziening.

Tags: Actueel
Wigo4it ondersteunt Rotterdam bij papierloos werken

Sinds begin februari maakt de eerste afdeling gebruik van het Rotterdams Digitaal Dossier (RDD) met documenten uit Socrates, het systeem van Werk & Inkomen.

lees meer
Tags: Operations,Vacature
Vacture DBA senior

Weet jij alles van database beheer en SQL Server en Oracle omgevingen? Ben of ken jij de senior DBA'er die wij zoeken? Lees de vacature en reageer direct.

lees meer
Tags: Ondertekening
Wigo4it sluit contract met Vodafone Ziggo voor digitale netwerk

Het bestuur van Wigo4it en Vodafone Ziggo hebben op vrijdag 27 januari een nieuwe overeenkomst getekend voor het digitale netwerk van Wigo4it. Vodafone Ziggo heeft dit contract gegund gekregen na een Europese aanbesteding.

 

lees meer
Tags: Aanbesteding,Actueel,Ondertekening
Wigo4it schrijft Europese aanbesteding uit voor mantelovereenkomsten voor externe inhuur

De huidige raamovereenkomsten eindigen op 30 juni 2017. Daarom doet Wigo4it nu een openbare Europese aanbesteding. Wigo4it nodigt geïnteresseerde leveranciers van harte uit om deel te nemen aan de aanbestedingsprocedure.

 

lees meer
Tags: Brieven,heldere taal,werk en inkomen
G4 staan voor heldere en vriendelijke brieven

Brieven sturen die burgers wél begrijpen. In een vriendelijke en heldere stijl. Dat was het doel van het brievenproject. In totaal is ongeveer 93% van het aantal verzonden brieven dat naar de klant gaat verbeterd.

lees meer
Tags: Werken bij
Hoe ziet het werken bij Wigo4it eruit? Bekijk de filmpjes

In een paar minuten vertellen Joeri, Marco en Varsha over wat het werken bij Wigo4it inhoudt. Word jij onze nieuwe collega?

lees meer